FUDBALERKA U VENČANICI: Mlada rekla DA, pa došla na utakmicu
Foto: Facebook Printscreen

u lozničkom selu Korenita

FUDBALERKA U VENČANICI: Mlada rekla DA, pa došla na utakmicu

Fudbal -

LOZNICA – Da ne mora naš fudbal da bude praćen samo ružnim slikama nego da se na zelenim terenima mogu videti i neki lepi prizori svedoči primer iz lozničkog sela Korenita.

Ovih dana na seoskom fudbalskom igralištu viđen je nesvakidašnji prizor, svatovi u publici, a mlada u venčanici na centru igrališta izvodi početni udarac.

Za ovakav početak utakmice ‘’krivci’’ su mladenci Jovan i Danijela Majstorović koji su pravo sa crkvenog venčanja došli na početak utakmice domaće Sloge i gostujućeg Hajduka odigrane u Opštinskoj ligi.

foto: Facebook Printscreen

Mladoženja Jovan igrao je fudbal za Slogu, igra još, ali ne tako redovno kao nekada, a njegovi saigrači i sekretar kluba Darko Mitrović predložili su mu da mlada izvede početni udarac. Naravno, ništa protiv nisu imali ni gostujući fudbaleri ni sudije. Tako je na tom susretu loptu prvo šutnula ‘’fudbalerka’’ u crvenim cipelama na štiklu i neobičnoj ‘’sportskoj opremi’’.

foto: Facebook Printscreen

- Venčali smo se u Manastiru Tronoša, a onda smo u povratku došli na teren. Svatovi u publiku, a moja supruga i ja na centar. Klub nam je poklonio dresove sa mojim brojem 13 i našim prezimenom na leđima, Danijela je dres obukla preko venčanice tako da je to bio neviđen prizor. Ona je vešto izvela prvi šut i dobila veliki aplauz. Na trenutak je osetila kako je biti na terenu, a mora sa mnom doći da odgleda barem jednu utakmicu Sloge – priča uz osmeh Jovan koji je završio Bogosloviju, dok njegova lepša polovina nije bila pričljiva.

Jovan kaže da ona, inače, ne prati fudbal, ali da mu je izašla u susret zbog njegove ljubavi prema loptanju. Doduše, možda je uhvati fudbalski ‘’virus’’ sad kada je bila učesnik utakmice bar nekoliko minuta, uglavnom odavno jedan fudbalski susret nije počeo lepše, slažu se meštani Korenite. Mladoženja, koji sa svojom životnom saputnicom ima fotografije sa venčanja kakve retko koji par ima, kaže da sluša samo pozitivne komentare za njihov potez, a on je i inače hteo da svadba bude originalna

foto: Facebook Printscreen

Ovde se ne pamti ovakav gest da svatovi dođu na utakmicu, a mladenci na centar, a svi se slažu da naš fudbal može da bude praćen mnogo lepšim slikama od uobičajenih. Bar je tako bilo u Koreniti zahvaljujući Jovanu, Danijeli, njihovim prijateljima i fudbalerima kojima su im se posle utakmice pridružili na veselju.

Kurir sport / T.Ilić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track