KRIVICA NIJE NA IGRAČIMA: Vučelić imao poruku za fudbalere Partizana
Foto: Partizan.rs

predasednik se nada uspesima

KRIVICA NIJE NA IGRAČIMA: Vučelić imao poruku za fudbalere Partizana

Fudbal -

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić rekao je danas da je na igračima odgovornost, ne i krivica, i da se nada uspesima u novoj sezoni.

"Odgovornost je pre svega na vama. Kažem odgovornost, ne krivica. Vaša odgovornost je i za velike rezultate i za poraze. Poraza je kod Partizana mnogo manje, a pobeda mnogo više. Tako će biti i u buduće. Verujemo u vas. Ako damo sve od sebe, možemo očekivati i da nas posluži junačka sreća. Samo oni koji imaju velike mogućnosti igraju za Partizan", rekao je predsednik kluba Milorad Vučelić na okupljanju u sportskom centru Teleoptik.

Prvi čovek crno-belih je poželeo uspeh igračima.

"Igrače su mnogo potcenjivali i vređali prošle sezone. Mi smo verovali, a oni su dokazali da je ta vera bila opravdana. Nadam se da će uspeh biti veliki i da ćemo pored trofeja u Srbiji i u evropskim takmičenjima biti respekabilan rival", kazao je Vučelić.

Istakao je da Partizan cilja oba domaća trofeja, kao i što bolji plasman u Ligi Evropa.

"Neki od vas su već mnogo dali, a novi momci će tek. Partizan do sada nikada nije bio bez trofeja, osvojio je toliko prvenstava i kupova i igrao toliko utakmica u Evropi. Partizan se sprema za tri takmičenja. Mora da računa na dva trofeja i na što veći plasman u Evropi. Red je da sa reči pređemo na dela. Želim vam uspeh, da se svom snagom i svim što imate borite. Čekaju vas teške utakmice, duga takmičenja. Uz vašu mladost, snagu, iskustvo i kvalitet možete da postignete što veće rezultate", rekao je Vučelić.

Vučelić je iskoristio priliku da čestit igračima na trofeju u Kupu Srbije.

Partizan će prvi deo priprema provesti na Zlatiboru, a drugi u Sloveniji.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track