IGRAČI VIŠE NEĆE MOĆI DA SE PONAŠAJU KAO SLAVNE LIČNOSTI Predsednik PSŽ: Ako se ne slažu, vrata su im otvorena, ćao!
Foto: AP

rigorozno

IGRAČI VIŠE NEĆE MOĆI DA SE PONAŠAJU KAO SLAVNE LIČNOSTI Predsednik PSŽ: Ako se ne slažu, vrata su im otvorena, ćao!

Fudbal -

Predsednik Pari Sen Žermena Nasel Al-Kelaifi rekao je da njegovi fudbaleri nisu tu da bi zadovoljili sebe i da u klubu više neće moći da se ponašaju kao slavne ličnosti.

Pari Sen Žermen je prošle sezone odbranio titulu prvaka, ali je eliminisan u osmini finala Lige šampiona i prvi put od 2013. godine nije uspeo da osvoji Kup i Liga kup. Ekipa je bila u centru pažnje i zbog dešavanja van terena.

Nejmar je nedavno u policijskoj stanici dao iskaz zbog navoda da je silovao jednu ženu, a on tvrdi da je žrtva ucene. Takodje, na društvenim mrežama pojavio se snimak kako vređa jednog navijača na stadionu Francuska, posle poraza u finalu Kupa od Rena, u aprilu, zbog čega je izgubio kapitensku traku u reprezentaciji Brazila.

Napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape rekao je u maju da je njegova karijera na prekretnici i da je zainteresovan za novi projekat, dok je desni bek Tomas Monije izrazio želju da napusti klub. Fudbaler Adrijen Rabio odbio je da produži ugovor, zbog čega ga je trener Tomas Tuhel izbacio iz tima.

Vlasnk kluba Al-Kelaifi želi da fudbaleri promene stav uoči početka nove sezone.

"Igrači će morati da preuzmu odgovornost, više nego ranije. Sve mora da bude potpuno drugačije. Moraće da urade više, moraće da rade više. Nisu ovde da bi zadovoljili sebe. Ako se ne slažu, vrata su im otvorena, ćao. Ne želim više da vidim da se ponašaju kao slavne ličnosti", rekao je Al-Kelaifi, preneli su britanski mediji.

On se nada da će povratak Leonarda na mesto sportskog direktora rešiti neke probleme sa transferima, sa kojima se klub susreće.

Leonardo je zamenio Antera Enrikea, koji nije bio u dobrim odnosima sa Tuhelom. Trener je pre svega tražio da se ekipa pojača u januarskom prelaznom roku zbog brojnih povredjenih igrača, ali i da se reši situacija sa statusom Rabioa u klubu.

"Shvatio sam da su promene ključne, inače nigde nećemo stići. Za dva minuta smo rešili stvar. On će imati svu moć u sportskom sektoru. Leo je moj čovek. On je neverovatan. Imam neverovatno poverenje u njega. On ima prirodan autoritet koji će svima koristiti, posebno igračima", naveo je Al-Kelaifi.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track