BRAVO, KLINCI: Zvezdi pehar, oboleloj deci novac
Foto: Promo

Humanitarni turnir u ljubiću

BRAVO, KLINCI: Zvezdi pehar, oboleloj deci novac

Fudbal -

Crveno-beli iz Beograda i njihovi imenjaci iz Užica osvojili prva mesta u konkurenciji igrača rođenih 2010. i 2009. godine

Spektakl u Ljubiću! Na terenu FK Polet, u organizaciji udruženja Prijatelji 032, odigran je humanitarni fudbalski turnir.

Sav prikupljeni novac biće doniran za decu obolelu od karcinoma. Prijavile su se 32 ekipe, a bila je to lepa prilika da ljubitelji fudbala uživaju u utakmicama darovitih mladih fudbalera, među kojima svakako ima i talenata koje već sada možemo nazvati budućim zvezdama.

foto: Promo

Kod dečaka 2009. godišta prvo mesto osvojila je Crvena zvezda iz Užica, drugi je bio čačanski ARES, a treće mesto pripalo je malim fudbalerima Mladosti iz Preljine.

Što se tiče 2010. godišta, najbolje partije pružila je Crvena zvezda Beograd i zasluženo osvojila pehar, drugoplasirani je bio T6 NIKA BG, a treća pozicija pripala je Gaučosima iz Čačka.

Ukoliko želite da se uključite u ovu humanitarnu akciju i pomognete, broj računa za uplatu donacija za decu obolelu od karcinoma je 155-40261-89.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track