LUIS ENRIKE NIJE VIŠE SELEKTOR ŠPANIJE: Niko ne zna gde je nestao! Igrači se zavetovali na ćutnju! Furiju narednom periodu vodi njegov pomoćnik!
Foto: EPA/Domenic Aquilina

Šok u Madridu

LUIS ENRIKE NIJE VIŠE SELEKTOR ŠPANIJE: Niko ne zna gde je nestao! Igrači se zavetovali na ćutnju! Furiju narednom periodu vodi njegov pomoćnik!

Fudbal -

Luis Enrike nije više selektor Španije.

Enrike je podneo ostavku zbog porodičnih razloga, rekao je predsednik Španske fudbalske federacije Luis Rubijales.

Detaljnog objašnjenja te odluke nema, a niko ne zna šta se događa s Enrikeom i njegovom porodicom. Igrači su se zavetovali na ćutnju.

"Crvenu furiju" će u narednom periodu predvoditi Enrikeov dosadašnji pomoćnik Roberto Moreno (41) na čijem su imenovanju insistirali upravo fudbaleri.

Enrike nije vodio svoj tim na poslednje tri utakmice, a ni na treninzima nije bio fizički prisutan. Sve je pratio putem interneta. Enrike je iznenada napustio hotel u kome je odsela reprezentacija u noći između 25. i 26. marta. Igračima je tada ostavio pismo u kojem ih zaklinje da nikome, ni po koju cenu, ne otkrivaju razloge njegovog odlaska.

Misteriju je još više uvio kapiten Serhio Ramos koji je uputio poruku Enrikeu na Tviteru.

"Šefe, svi smo jako tužni zbog vesti. Porodica je svetinja. Nadamo se da će sve biti u najboljem mogućem redu. Želimo da znaš kako je ekipa s tobom do smrti i da ćemo pobediti za tebe. Želimo ti puno snage i hrabrosti i šaljemo ti zagrljaje".

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track