ZVEZDA DOVODI VELIKO POJAČANJE: Terzić vraća iz inostranstva ozbiljnog defanzivca
Foto: FK Lokomotiva Moskva

Slobodan i bez obeštećenja

ZVEZDA DOVODI VELIKO POJAČANJE: Terzić vraća iz inostranstva ozbiljnog defanzivca

Fudbal -

Nemanja Pejčinović velika želja sportskog sektora i generalnog direktora prvaka Srbije

Specijalni izveštač Kurira iz Austrije - Aleksandar Radonić

Crvena zvezda pregovara sa Nemanjom Pejčinovićem, saznaje Kurir. Iskusni defanzivac sa velikim internacionalnim iskustvom velika je želja sportskog sektora crveno-belih i generalnog direktora Zvezdana Terzića.

Pošto je Vujadin Savić blizu inostranog transfera, a Radovan Pankov je povređen, u Crvenoj zvezdi su odlučili da je uz Nemanju Milunovića i Srđana Babića koji je sa mladom reprezentacijom na EP potreban još jedan iskusan i kvalitetan štoper.

Nemanja Pejčinović dugi niz godina igrao je u Rusiji i Francuskoj, tačnije osam gde je nosio dres Lokomotive iz Moskve i Nice. Kao mlad fudbaler igrao je i za Crvenu zvezdu, tačnije jednu polusezonu 2009. godine, kada je upisao 14 utakmica za crveno-bele i to u sezoni kada je trener bio Čedomir Janevski.

Nemanja Pejčinović ima 31 godinu, visok je 185 centimetara, a od februara nema kluba, kada je raskinuo saradnju sa kineskim Čangčun Jataijem. Sigurno je da bi on bio veliko pojačanje za Crvenu zvezdu pred nastupajuće kvalifikacije za Ligu šampiona. Slobodan je, bez obeštećenja i kao takav bi predstavljao ogromno pojačanje za crveno-bele.

kurir.rs / A. Radonić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track