Reakcija

MILOJEVIĆ POSLE APOLONA: Bilo je nekih situacija koje bi u našem prvenstvu možda bile faul! Igrači su dobro to je najvažnije (KURIR TV )

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su na pripremama protiv kiparskog Apolona (1:1), a trener Vladan Milojević ovako je prokomentarisao meč u Austriji.

Specijalni izveštač Kurira iz Austrije - Aleksandar Radonić

- Bila je dobra utakmica, iako je vremena stvaralo probleme. Generalno samm zadovoljan onim što smo radili i što treba da implementiramo u našu igru. Mislim da smo dobro trčali. Neki igrači su imali veću minutažu i sada treba da se odmorimo, kako bi naredna dva meča svi u proseku igrali po 90. minuta, rekao je trener tima sa Marakane.

On se potom osvrnuo na kvalitet kiparskog tima.

- Apolon je takmičarska ekipa. Legija stranaca, sa jednim ili dva Kipranina. Bilo je situacija na koje treba da se navikavamo i koje se u našem prvenstvu možda ne bi svirale, ali sve je to normalno. Zaključak je da sdu svi igrači dobro.

Miliojević je prokiomentarisao i činjenicu da su oba gola viđena posle prekida.

- Ofanzivni prekid nam je malo problem. Na tome radimo i insistiramo, mora mnogo bolje. Imamo dobre skakače i kada se to uradi kako treba imamo šansu. A defanzivno isto. Mnogo lagano prvaimo faulove i što bi se reklo častimo protivnika u nekim zonama. Gol Apolona je autogol, a mislim da je i naš. Prekid se radi kada su igrači umporniji, jer za to je potrebna jako dobra koncentracija, podvukao je trener Zvezde.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track