SASTANAK NA POLUVREMENU UTAKMICE U UŽICU: Stojković i Tošić pregovarali sa upravom kluba!
Foto: Kurir sport

problemi

SASTANAK NA POLUVREMENU UTAKMICE U UŽICU: Stojković i Tošić pregovarali sa upravom kluba!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana odigrali su juče u Užicu svoj prvi meč u okviru letnjih priprema i na iznenađenje mnogih poraženi su od podgoričke Budućnosti sa 0:1 (0:1).

Kako su fudbaleri Partizana, ali i šef struke Savo Milošević naglasili posle meča, rezultat nije bio u prvom planu, jer ovo je tek prvi deo priprema i prve zvanične utakmice su daleko. S obzirom na sve to, fudbaleri i stručni štab nisu puno žalili zbog poraza u Užicu, fokus je ipak bio na podizanju kondicije i forme svih igrača.

Ipak, zanimljiva scena dogodila se na poluvrmenu ovog susreta. Tada su kraći sastanak održali igrači Vladimir Stojković i Zoran Tošić sa rukovodstvom iz Humske, a glavna tema bila su zaostala dugovanja prema igračima.

Kako saznajemo, generalni direktor Miloš Vazura i predsednik kluba Milorad Vučelić dali su reč igračima da će dugovanja biti isplaćena u najkraćem mogućem roku i da se priliv novca u klupsku kasu očekuje u narednih nekoliko dana kada se očekuje realizacija transfera Rikarda Gomeša u Al Šarž i Svetozara Markovića u Olimpijakos.

Takođe, Vazura i Vučelić nisu bili sa klubom na priprema na Zlatiboru, a u Užice su stigli samo par minuta pred početak prijateljske utakmice.

Verujemo da će uprava Partizana vrlo brzo rešiti ove novonastale probleme sa igračima i da će crno-beli fudbaleri rasterećeni krenuti put slovenačkog Pohorja, gde je planiran drugi deo priprema.

Kurir sport / Nemanja Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track