VELIKI SKANDAL! FUDBALER IZBAČEN IZ REPREZENTACIJE ZBOG NAPASTVOVANJA: On je seksualni PREDATOR! Ovo je ispovest jedne od napadnutih devojaka (18+, VIDEO)
Foto: EPA/KHALED ELFIQI

TUŽBA JE PODNETA

VELIKI SKANDAL! FUDBALER IZBAČEN IZ REPREZENTACIJE ZBOG NAPASTVOVANJA: On je seksualni PREDATOR! Ovo je ispovest jedne od napadnutih devojaka (18+, VIDEO)

Fudbal -

Skandal na Afričkom kupu nacija! Fudbaler Amr Varda izbačen je iz reprezentacije Egipta, jer ga je nekoliko devojaka optužilo za seksualno uznemiravanje!

Egipćani su domaćini šampionata Afrike i prvi favoriti, a večeras igraju meč drugog kola protiv DR Konga. Međutim, ekipu je potresao skandal u čijem epicentru je 25-godišnji ofanzivac.

Varda nije jedini optuženi, samo se još uvek ne zna ko su preostala dvojica.

Jedna od devojaka koje su obelodanile slučaj navela je da ju je Varda, sa još dvojicom saigrača iz reprezentacije, zvao da dođe u njegovu sobu, a kada je ona to odbila, prema njenim rečima, fudbaleri su postali agresivni.

Druga devojka je poručila da joj je Varda slao lascivne slike i snimke, ali i preteće poruke.

"On nije normalan! On je seksualni predator! Mesecima me je zlostavljao. Morala sam da glumim da mi se sviđa, jer bi u suprotnom postao nasilan. Rekla sam mu da to što je poznat ne znači da želim da vidim njegov penis", poručila je jedna od devojaka.

Poznato je da je bar jedna tužba podneta protiv Amre Varde.

Varda je pod ugovorom sa PAOK-om, ali je u poslednje vreme igrao na pozajmici za Atromitos.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: EPA/KHALED ELFIQI)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track