RADNIČKI PAZARIO U ZVEZDI: Meleg otišao u Niš, možda će i Vulić i Hajdin
Foto: Starsport©

VRH POJAČANJA

RADNIČKI PAZARIO U ZVEZDI: Meleg otišao u Niš, možda će i Vulić i Hajdin

Fudbal -

Trojica fudbalera crveno-belih mogli bi da odu na jednogodišnju pozajmicu na jug Srbije.

Aleksandar Radonić - iz Austrije

Dejan Meleg otišao je iz Crvene zvezde na pozajmicu u Radnički iz Niša, a njegovim stopama bi mogli Miloš Vulić i Stefan Hajdin.

Dejan Meleg stigao je u Crvenu zvezdu prošlog leta iz turskog Kajzerija kao veliko pojačanje, ali nije uspeo da se nametne treneru Vladanu Milojeviću.

Ovog leta je posle odrađenih priprema na Zlatiboru ostao u Beogradu, da bi posle desetak dana prihvatio opciju da karijeru nastavi u Nišu.

foto: Starsport©

Miloš Vulić došao je u Crvenu zvezdu u januaru ove godine, kao perspektivno pojačanje i zalog za budućnost. Radi se o fudbaleru koji može da odgovori svim zadacima u veznom redu. Struka crveno-belih smatra da bi za njega bilo najbolje da igra, pa mu je predložena pozajmica u Radnički. Mladi fudbaler još nije doneo odluku hoće li otići u Niš, ili ostati da se bori za mesto u Crvenoj zvezdi.

Dolazak Španca Hozea Alberta Kanjasa samo će pojačati konkurenciju na mestu defanzivnog veznog igrača koje pokriva Miloš Vulić, a na kojem su i Dušan Jovančić, Branko Jovičić, Goran Čaušić. Vulić i može i ofanzivnije, a tu su pozicije zacementirali Miloš Vulić i Marko Marin.

foto: Starsport©

Stefan Hajdin ima sličnu priču kao Dejan Meleg, s tim da je celu prošlu sezonu uglavnom presedeo na klupi, ili bio na tribinama. Iako se radi o levonogom fudbaleru nije uspeo da se pozicionira kao zamena za Milana Rodića, već drugu sezonu. Na njemu je da odluči hoće li na pozajmicu u Radnički iz Niša, ili će pokušati da pronađe neku drugu opciju, možda i odlazak u inostranstvo.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track