RONALDOVU ZVER KOJA PRŠTI OD LUKSUZA OPREMILI BOSANCI: As Juventusa nije štedeo na jahti koja ima i bioskopsku salu! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

IMA SE, MOŽE SE

RONALDOVU ZVER KOJA PRŠTI OD LUKSUZA OPREMILI BOSANCI: As Juventusa nije štedeo na jahti koja ima i bioskopsku salu! (FOTO)

Fudbal -

Kad Kristijano Ronaldo odmara sve mora da pršti od luksuza, a za udobnost skupocene jahte na kojoj se baškari as Juvenstusa pobrinuo se jedan salon nameštaja iz Bosne.

Nije žalio Ronaldo novac za brod "Afrika I", sa kojim je krstario uz francusku obalu, ima sve što mu je na raspolaganju, od šest kabina do sale za večeru, pa i teretane, ali se posebno izdvaja što ima i bioskopsku salu.

A sve to je opremio salon nameštaja iz Bosne koji se ovih dana pohvalio na društvenim mrežama kako baš u njihovim komadima nameštaja uživa prva zvezda Juventusa.

"Luksuz koji može da priušti samo svetska zvezda poput Kristijana Ronalda. Nadamo se da on i njegova Georgina uživaju u udobnosti naših garnitura", pohvalila se bosanska firma na društvenim mrežama.

foto: Profimedia

Ronaldo je drugi na listi Forbsa kao najplaćeniji sportista, sa zaradom od oko 109 miliona dolara u prethodnoj godini - 66 miliona dolazi mu iz fudbalskih ugovora, ostatak od marketinških aktivnosti. Stoga, suma od 200.000 dolara za rentiranje jahte na nedelju dana za njega je prava sitnica.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track