KAKO JE KAPITEN REALA SPREČIO TUČU RAMBA PETKOVIĆA I DON FABIJA: Rekao sam predsedniku Sansu da  ću Kapelu duplo vratiti!
Foto: Starsport©

Italijan nije nervirao samo Savićevića

KAKO JE KAPITEN REALA SPREČIO TUČU RAMBA PETKOVIĆA I DON FABIJA: Rekao sam predsedniku Sansu da ću Kapelu duplo vratiti!

Fudbal -

Prvo je Guti iznervirao italijanskog stručnjaka, pa je onda počeo haos u svlačionici Reala.

Dejan Rambo Petković otkrio je španskoj Marki zašto se neslavno završila njegova priča u Real Madridu i kakvu je ulogu u scvemu tome imao poznati italijanski stručnjak Fabio Kapelo.

- Guti je bio nešto lenj na jednom treningu i Kapela je to razbesnelo. Nešto ga je grdio da bi se kasnije okrenuo ka meni rečima "a ti, Srbine, nećeš više zaigrati za Real Madrid, nisiti igrač za ovaj klub". Kada sam to čuo, ja sam mu uzvratio da ni nije trener za Real Madrid ako mu je bilo potrebno čitavih šest meseci da zaključi da li sam ili nisam igrač za Real - ispričao je Rambo Petković.

Fabio Kapelo
Fabio Kapelofoto: Foto: AP

U njihov sukob se umešao kapiten Fernando Jero, koji je stao između kako ne bi došlo do bliskog susreta, da bi o svemu kasnije bio obavešten i predsednik Lorenso Sans:

- Rekao sam predsedniku da ću na Kapelovu bilo koju reč koja će izaći iz okvira profesionalnog, uzvratiti duplo. Rambo veruje da će Luka Jović imati više sreće u Realu nego on.

- Nadam se da će Luka postati šampion u Realu, ali to neće biti lako. On je napdača budućnosti, snažan i brz, koji može da donese kvalitet više u špicu sa Benzemom. Nadam se da će i Real imati strpljenja za njega i da će mu ukazati priliku.

Pogledajte i kojih su najboljih 11 Fabija Kapela.

Muči se Argentina na Kopa Amerika, ali je došla do četvrtfinala, i ako savlada Venecuelu, zakazaće polufinalni spektakl s domaćinom Brazilom. Večeras od 21.00 kvota na Mesija i drugove je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Venecuela - Argentina.

kurir.rs / D.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track