POČELO JE: Zvezdaši, glasajte za novi grb sa tri zvezdice!
Foto: FK Crvena zvezda

PREKO APLIKACIJE

POČELO JE: Zvezdaši, glasajte za novi grb sa tri zvezdice!

Fudbal -

Svi članovi Crvene zvezde imaju privilegiju da učestvuju u ispisivanju istorije - otvoreno je glasanje na mobilnoj aplikaciji u kome će upravo zvezdaši odlučiti kako će izgledati novi grb kluba u sezoni 2020/21.

Članstvo u Crvenoj zvezdi je posebna čast, koja od danas u naredna tri dana omogućava svim registrovanim korisnicima da učestvuju u glasanju i da odluče koji će biti raspored zvezdica iznad grba Crvene zvezde u sezoni 2020/21.

U opticaju su tri opcije – opcija A podrazumeva tri manje zvezdice u nizu, opcija B tri zvezdice poređane u luku i opcija C tri veće zvezdice u nizu.

Da biste učestvovali u glasanju potrebno je da imate važeću člansku kartu i da ste registrovani na Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone na kojoj se glasanje i odvija.

Glasanje će trajati do 30. juna u ponoć.

Podsetimo, Crvenoj zvezdi je ove godine priznata titula iz 1946, a ovosezonskom krunom stigla je i do 30. trofeja državnog prvaka i treće zvezdice na grbu koja će od ove sezone krasiti njen dres.

Zbog velikog interesovanja zvezdaša oko novog grba logično rešenje je da upravo članovi budu ti koji će kreirati ključni detalj kluba.

(FK Crvena zvezda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track