TERZIĆ O CRNOJ GORI I NOVOM SELKTORU SRBIJE Dejo, brate, ne daj da nas posvađaju! Tumba, Zvezda ti želi svu sreću!
Foto: Starsport©

bitne teme

TERZIĆ O CRNOJ GORI I NOVOM SELKTORU SRBIJE Dejo, brate, ne daj da nas posvađaju! Tumba, Zvezda ti želi svu sreću!

Fudbal -

Generalni direktor Crvene zvezde smatra da je predsednik FS Crne Gore zloupotrebljen oko priče o utakmici sa tzv. Kosovom

Specijalni izveštač Kurira iz Austrije - Aleksandar Radonić

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nije ljut na Dejana Savićevića, iako je predsednik FS Crne Gore posle dešavanja na utakmici sa tzv. Kosovom izrekao gomilu optužbi na njegov i račun zvanične Srbije.

Pričao je Zvezdan Terzić i o prelaznom roku u Crvenoj zvezdi, dugovima, igračima koji će napustiti Marakanu.

Crvena zvezda kao klub neće praviti problem Mirku Ivaniću i Filipu Stojkoviću oko igranja za Crnu Goru. Zvezdan Terzić objašnjava sve oko tog slučaja i polemike sa Dejanom Savićevićem preko medija, a na pitanje Kurira da li se posle svega čuo sa predsednikom FSS i Zvezdinom legendom kaže:

- Nisam se čuo sa Dejanom, žao mi je što je to sve tako ispalo. Sve je bila čista zamena teza. Ne priznajemo Kosovo i kako da igrači Zvezde stoje mirno na njihovu himnu? Tema nije bila Crna Gora već Kosovo. Digla se neželjena pompa. Neko je to zloupotrebio i napravio bespotreban problem - rekao je Zvezdan Terzić i dodao:

- Voleo bih da Ivanić i Stojković igraju za Crnu Goru. Sigurno će igrati, ako dobiju poziv.

Srbija je dobila novog selektora, Ljubišu Tumbakovića.

- Želimo mu svu sreću, da ima više nego njegovi prethodnici. Ostavio je dubok trag u srpskom fudbalu. Možemo na EP, iako smo u jakoj grupi, gde su Portugal i Ukrajina favoriti. Ne treba praviti dramu i prolaz treba tražiti kroz baraž u martu, jer smo jači od svih rivala.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track