IZNENADNA PROMENA PROTIVNIKA: Evo ko će biti prvi rival Partizana na pripremama u Sloveniji
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

PO DOLASKU NA POHORJE

IZNENADNA PROMENA PROTIVNIKA: Evo ko će biti prvi rival Partizana na pripremama u Sloveniji

Fudbal -

Fudbaleri Partizana na samo dan od treće pripremne utakmice ovog leta saznali su ime novog protivnika.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Slovenije - Nemanje Ilića

Na nešto više od 24 časa od odigravanja planirane utakmice sa ekipom Rogoške, došlo je do iznenadne promene protivnika. Crno-beli će premijeru na drugom delu priprema u Pohorju imati sa ND Beltinci.

Reč je o slovenačkom drugoligašu, ekipi koja je po kvalitetu negde u rangu sa Rogoškom, sa kojom je Partizan trebalo prvobitno da zaigra u Sloveniji.

Vrednost čitavog tima Beltinaca je malo manje od milion evra, a sa klupe ih predvodi stručnjak iz BiH Radovan Karanović, koji je pre samo nekoliko dana postao šef struke popularnih plavih, a koji je do sada radio samo sa Krškom.

Beltinci su mlad klub u velikom usponu. Postoje tek nešto manje od 13 godina, ali su za kratko vreme stigli do drugog po kvalitetu ranga takmičenja u slovenačkom fudbalu, u kome se takmiče već dve sezone.

Meč crno-belih sa slovenačkim klubom zakazan je za sredu od 18 časova.

Podsetimo, crno-beli su u dosadašnjem pripremnom periodu odigrali dva kontrolna meča i uspeli su da upišu jednu pobedu. Posle minimalnog poraza u Užicu od podgoričke Budućnosti, usledila je dosta bolja partija i pobeda na gostovanju u Ugljeviku protiv ekipe Zvijezda 09 sa 2:0. Prvenac u crno-belom dresu tada je zabeležio Aleksandar Lutovac, koji je samo par dana pre utakmice stavio paraf na ugovor u Humskoj. Drugi gol bio je delo mlađanog Filipa Stevanovića koji je u dosadašnjim delu priprema svojim igrama pozitivno izenadio upravu crno-belih.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track