U BOLJEM RASPOLOŽENJU NEGO NA ZLATIBORU

CRNO-BELI STIGLI NA POHORJE: Fudbaleri Partizana spremni za drugi deo priprema (KURIR TV)

Fudbal -

Fudbaleri Partizana u kasnim večernjim časovima stigli su na Pohorje gde će im biti baza za drugi deo pripremnog perioda.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Slovenije - Nemanje Ilića

Crno-beli su u jutarnjim časovima u Zemunelu odradili redovan trening, posle koga su se uputili na zajednički doručak, a odmah zatim i put Slovenije.

Kada su stigli u ovaj zmiski centar, u blizini Maribora, sačekalo ih je veoma loše i kišovito vreme, što ipak nije uticalo na njihovo raspoloženje koje se u odnosu na prvi deo priprema koji se odvijao na Zlatiboru znatno popravilo.

U Sloveniju su doputovali sledeći fudbaleri: Stojković, Stevanović, Kljajić, Popović, Miletić Nemanja, Pešukić, Marković, Dinga, Ostojić, Pavlović Strahinja, Vujačić, Urošević, Šehović, Smiljanić, Šćekić,Zdjelar, Stevanović Filip, Pavlović Lazar, Ivanović, Tošić, Suma, Ožegović, Rikardo, Lutovac, Milosavljević, Lakčević, Jovanović, Stanojlović​.

Sutra ili prekosutra očekuje se dolazak na Pohorje i novog pojačanja crno-belih Umara Sadika.

Partizan je prvi deo priprema odradio na Zltiboru, a u dosadašnjem delu pripremnog perioda crno-beli su odigrali dva prijatljska meča. Posle poraza u Užicu od podgoričke Budućnosti minimalnim rezultatom, usledila je dosta bolja partija i pobeda nad ekipom Zvijezda 09 rezultatom 2:0 (0:0).

Već sutra fudbalere iz Humske ulice očekuje prva provera u Sloveniji protiv ekipe Beltinaca. Reč je o slovenačkom drugoligašu, ekipi koja je po kvalitetu negde u rangu sa Rogoškom, sa kojom je Partizan trebalo prvobitno da zaigra u Sloveniji. Vrednost čitavog tima Beltinaca je malo manje od milion evra, a sa klupe ih predvodi stručnjak iz BiH Radovan Karanović, koji je pre samo nekoliko dana postao šef struke popularnih plavih, a koji je do sada radio samo sa Krškom. Beltinci su mlad klub u velikom usponu. Postoje tek nešto manje od 13 godina, ali su za kratko vreme stigli do drugog po kvalitetu ranga takmičenja u slovenačkom fudbalu, u kome se takmiče već dve sezone. Meč crno-belih sa slovenačkim klubom zakazan je za sredu od 18 časova.

U Zemunelu su ostali defanzivci Miroslav Vulićević, Mark Valijente, Nemanja G. Miletić i Slobodan Urošević i napadači Radivoj Bosić, Goran Zakarić, Musa Ndžaj, Dejan Georgijević (u međuvremenu raskinuta pozajmica) i Nemanja Nikolić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track