KONTROVERZNOM PROSLAVOM PODIGLA VELIKU PRAŠINU! Zgodna Amerikanka izazvala GNEV Engleza: OVO joj nikad neće oprostiti! (VIDEO)
Foto: AP

kad žena provocira

KONTROVERZNOM PROSLAVOM PODIGLA VELIKU PRAŠINU! Zgodna Amerikanka izazvala GNEV Engleza: OVO joj nikad neće oprostiti! (VIDEO)

Fudbal -

Čuvena američka fudbalerka, Aleks Morgan, razbesnela je englesku javnost svojom neobičnom proslavom gola na meču protiv Engleske.

Amerika je u polufinalu Svetskog prvenstva savladala Englesku rezultatom 2:1, a odlučujući gol postigla je atraktivna reprezentativka SAD - Aleks Morgan.

Morgan je gol proslavila gestom koji je razbesneo konzervativne Engleze. Naime, pošto je zatresla mrežu simulirala je ispijanje čaja, što je običaj u Velikoj Britaniji.

foto: AP

Englezi ne vole da gube, a posebno im smeta kada se neko zafrkava na njihov račun. Zato se zgodna Morgan odmah nakon proslave gola našla na udaru engleskih tabloida i brojnih korisnika društvenih mreža.

Neki su išli toliko daleko da su ovo nazvali "objavom rata".

Podsetimo, Morgan je kapiten SAD. U karijeri je osvojila brojne trofeje i jedna je od najboljih igračica sveta. Izuzetno je popularna na društvenim mrežama, a svojim objavama obožava da provocira fanove.

kurir,rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track