ZA DIZANJE RASPOLOŽENJA!

KADA FUDBALERI STANU NA GOL: Hit vežbe na treningu Partizana na Pohorju! Atmosfera u crno-belom taboru sve bolja! (KURIR TV)

Fudbal -

Fudbaleri Partizana trenutno se nalaze na pripremama u Sloveniji gde bruse formu za predstojeće izazove u Evropi i narednu sezonu u Superligi Srbiije.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Slovenije – Nemanje Ilića

Crno-beli su u ritmu od dva dnevna trennu. Jedan jutarnji, na kome se uglavnom radi na fizici i drugi popodnevni, kada se više radi sa loptom i razrađuje taktika za predstojeće izazove.

Osim onih standardnih vežbi istezanja i zagrevanja, tu je uvek prisuatna i popularna ’’ševa’’, koja osim za razvoj tehnike igrača, služi i za podizanje raspoloženja crno-belih.

Na jednom od jutarnjih treninga rađena je i jedna specifična vežba u kojoj su fudbaleri demonstrirali ujedno i golgeterske i golmanske kvalitete. Nesumnjivo, svima je izgledalo dosta zanimljivo, a jedan od boljih bio je Omar Sadik, najnovije pojačanje kluba iz Humske. U njegove sposobnosti i mehaniku šuta glavom nismo ni sumnjali, ali pozitvno su svi iznenađeni njegovim sposobnostima kao čuvara mreže, ili u ovom slučaju improvizovanih golova sa preprekama kao stativama.

Za sada je teško suditi o fudbalskim kvalitetima ovog Kamerunca, ali što se se tiče ljudskih, svi na Pohorju sigurni su u to da će Sadik vrlo brzo i lako kupiti srca svih u klubu.

kurir.rs / N. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track