POPRAVIO JE ZUBE, BIO SRAMEŽLJIV: Žene danas uzdišu za njim, a evo kako je Kristijano Ronaldo izgledao po dolasku u Mančester (VIDEO)
Foto: AP/Martin Meissner, Twitter

sad je kazanova

POPRAVIO JE ZUBE, BIO SRAMEŽLJIV: Žene danas uzdišu za njim, a evo kako je Kristijano Ronaldo izgledao po dolasku u Mančester (VIDEO)

Fudbal -

Kristijano Ronaldo je verovatno najpopularniji sportista na sveta.

Portugalac već godinama oduševljava fudbalskim umećem na terenu, a njegovo bogatstvo i sjajan izgled samo mu podižu popularnost. Poznat je kao veliki zavodnik. Teško je nabrojati devojke s kojima se povezivao, mnoge mu se nude i javno, a danas je sretan sa izabranicom Georginom. Uz četvoro dece.

Ipak, nije Ronaldo oduvek bio takav Kazanova. Na izgleduje radio. Napornim treninzima izdefinisao je mišiće i telo, ali fotografije mladog Ronalda mnoge i danas podsete na vremena kada, tada mladi Portugalac koji je tek došao u Mančester junajted nije bio toliko fatalan za ženski rod. Fotografija s predstavljanja otkrivaju da Ronalda moda i nije preterano zanimala iako se obukao u skladu s tim vremenom, ipak je prošlo više od 15 godina. Takođe, Ronaldo po dolasku u Mančester nije znao engleski jezik pa su intervjui nakon utakmica izgledali jako simpatično.

Ono što se najviše primeti na izgledu Portugalca su popravljeni zubi koji tih godina nisu bili baš za reklame. Ipak, Kristijano je sve popravio, uložio u svoj izgled, izgradio i poslovno carstvo te je danas, po raznim izborima, jedan od najzgodnijih muškaraca sveta kojeg mnogi gledaju kao seks-simbol i modnu ikonu.

Kurir sport

Nigerija - Kamerun

Veoma zanimljiv duel u osmini finala Kupa afričkih nacija. Jaka Nigerija od 18.00 igra sa aktuelnim šampionom Crnog kontinenta Kamerunom. Kvota na Nigerijce je 2,70, a na Kamerunce 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Nigerija - Kamerun.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track