POSLALA PORUKU BRATU KOJI JE U ZATVORU: Najbolja fudbalerka sveta oduševila posle osvajanja titule (VIDEO)
Foto: AP

ljubav

POSLALA PORUKU BRATU KOJI JE U ZATVORU: Najbolja fudbalerka sveta oduševila posle osvajanja titule (VIDEO)

Fudbal -

Ženski fudbalski tim Sjedinjenih Američkih Država uspeo je da odbrani trofej prvaka planete, a najbolja igračica turnira bila je Megan Rapino.

Rapino ima tužnu životnu priču vezanu za njenog brata koji već duži period ima velikih problema sa zakonom. To je i uzrok njihove razdvojenosti, pošto je Brajan Rapino često u ustanovama ograničenog kretanja.

U Lionu je Rapino sa svojim saigračicama savladala Holandiju rezultatom 2:0, a veliku pobedu u svojoj karijeri i "zlatnu loptu" posvetila je upravo svom bratu.

Mnoštvo kriminalnih dela, zavisnost od heroina i puno drugih nedaća u životu Brajana Rapinoa uticalo je i na život njegove sestre koja je iz svega toga ipak izašla kao pobednica. Interesantan detalj u ovoj priči je i što je Brajan Rapino nakon dva propuštena Svetska prvenstva, konačno mogao da gleda rođenu sestru na delu pošto se nalazi u rehabilitacionom sektoru, a ona mu se tokom davanja izjava posle utakmice i obratila kako bi mu čestitala rođendan.

- Mi smo "ludi" i to je ono što nas čini posebnim. Samo želim još da dodam - srećan rođendan Brajane! Volim te puno, rekla je Megan prilikom izjava nakon finala, prilično emotivno.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track