MESI DAO BLAGOSLOV ZA SENZACIONALAN TRANSFER! Na Kamp Nou stiže Argentinac koji je zbog kapitena Barse često grejao klupu u reprezentaciji!
Foto: Profimedia

stiže napadač vredan 120 miliona

MESI DAO BLAGOSLOV ZA SENZACIONALAN TRANSFER! Na Kamp Nou stiže Argentinac koji je zbog kapitena Barse često grejao klupu u reprezentaciji!

Fudbal -

Kapiten Argentine Lionel Mesi popravio je svoj odnos sa asom Juventusa Paulom Dibalom i sada želi da ga dovede u Barselonu.

Fudbaler Juventusa je već duže vreme "zanimljiv" ljudima iz Barselone, međutim, njegov eventualni angažman nisu razmatrali jer to nije bilo po volji najveće zvezde Lionela Mesija. Naime, Mesi i Dibala nisu bili u dobrim odnosima, zbog čega je mladi fudbaler ispaštao u reprezentaciji.

Podsetimo, nakon sjajne sezone u Juventusu, grejao je klupu na Mundijalu u Rusiji, jer je kapiten Gaučosa smatrao da njih dvojica ne mogu biti zajedno na terenu.

foto: AP

Međutim, stvari su se sada promenile. Na nedavno završenom takmičenju Kopa Amerika Mesi i Dibala su očito rešili nesuglasice i sada Barsa ima "zeleno svetlo" da angažuje zvezdu Juventusa. Smatraju da je dibala mnogo bolja opcija od Antoana Grizmana.

Po svemu sudeći Katalonci će odustati od napadača Atletiko Madrida i krenuti u "lov" na Dibalu za kog će morati da izdvoje oko 120 miliona evra.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track