VRELA KINSI PLANIRALA PREKID KOPA AMERIKA, ALI NIJE USPELA: Ruskinju i njenog dečka u Brazilu presrelo jako obezbeđenje! Završili u zatvoru! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

SADA SAMO UŽIVAJU U RIJU

VRELA KINSI PLANIRALA PREKID KOPA AMERIKA, ALI NIJE USPELA: Ruskinju i njenog dečka u Brazilu presrelo jako obezbeđenje! Završili u zatvoru! (VIDEO)

Fudbal -

Kinsi Volanski je sa dečkom Vitalijem Zdorovjeckim otputovala u Rio sa idejom da uleti polugola na finale, ali je obezbeđenje bilo toliko jako da nisu uspeli!

"Izgubili smo od Kopa Amerika. Imali smo ludu avanturu, otputovali u Brazil obukli se kao navijači i došli do naših sedišta na stadionu, ali sve se završilo tako što je Vitali uhvaćen od 20 radnika obezbeđenja. Sada smo izašli iz zatvora i uživamo u Riju", napisala je Kinsi na isntagramu.

"Ako je iko snimio moj razgovor sa pripadnicima obezbeđenja molim vas neka mi pošalje", napisao je Zdorovjecki na društvenim mrežama.

Naime, Kinsi je upadom na teren tokom filana Lige šampiona stekla veliko bogatstvo kako u novcu, tako i u milionima pratilaca na društvenim mrežama.

Takođe, ona je negirala da je deo industrije za odrasle, a potvrdila je da se od njenog "izlaska na teren" broj ljidi koji se registrovao na sajt njenog momka Vitalija Zdoroveckog koji je promovisala na kupaćem kostimu popeo na 32 miliona.

"Posle nekoliko neprikladnih online članaka razjasniću ovo. Nikada nisam pozirala u toplesu ili naga. Ja definitivno nisam učestvovala u tome. Ja sam agent za nekretnine i investitor. Moj dugoročni cilj je da sačuvam sve što sam zaradila i investiram u nekretnine. Želim da sagradim carstvo i imam pasivne prihode", rekla je nedavno Kinsi koja ipak nije uspela da ubedi sve u istinistost izjave, pogotovo posle propalog plana da prekine i finale Kopa Amerika.

foto: EPA

Kinsi je za ceo svet ipak samo 'uletačica na terene'.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track