LUKA JE SADA ZVEZDA REALA, A ŠTA JE PROŽIVEO, SAMO NJEGOVA DUŠA ZNA: Jović do detalja opisao najteži period života o kome nikada ne priča!
Foto: Starsport©

POTRESNA ISPOVEST

LUKA JE SADA ZVEZDA REALA, A ŠTA JE PROŽIVEO, SAMO NJEGOVA DUŠA ZNA: Jović do detalja opisao najteži period života o kome nikada ne priča!

Fudbal -

Luka Jović je sada fudbaler Real Madrida i reprezentacije Srbije! Međutim, Lukin put do zvezda nije bio posut ružama, već trnjem...

Jović je u obimnom tekstu, koji je napisao za portal theplayerstribune.com, naširoko objasnio da je odrastao u mestu Batar, zatim kako je postao napadač, koje su ga sve muke mučile, koliko mu znači Crvena zvezda...

Najpotresniji deo priče je onaj o kome 21-godišnji fudbaler ne voli da priča. Sada je u rubrici pod nazivom "Zapamtite ovo ime" otvorio dušu.

"O ovome ne pričam često. Imao sam devet ili deset godina kada mi se sestra razbolela. Taj momenat obeležio je naše živote. Doktori su dijagnostikovali leukemiju. Majka je prestala da radi u našoj prodavnici da bi stalno bila uz nju u bolnici, a naša porodica je bila tako razdvojena celu godinu. Živeo sam sa tatom i dedom i išao na treninge u Zvezdu", napisao je Luka i nastavio.

"Bilo nam je mnogo teško. U najdubljem sećanju su mi ostali odlasci kući u Batar posle utakmica u Beogradu. Jednog dana, dok me je vozio kući, tata je stao da pokupi dvojicu rođaka. U početku nisam znao šta se dešava, a onda sam shvatio da se sprema veliko slavlje. Nikad neću zaboraviti, kad smo stigli kući, sestra mi je pokazala papir na kome je pisalo da je izlečena! Taj dan smo slavili kao da joj je rođendan. To je bio neverovatan osećaj, jer smo se tako dugo plašili", dodao je Jović.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track