DOĐI PURGERU, PO...I GA MALO: Dejo progovorio o čuvenoj prepirci pred utakmicu sa Hrvatskom u Zagrebu (VIDEO)
Foto: Printscreen

ovo čekamo dve decenije

DOĐI PURGERU, PO...I GA MALO: Dejo progovorio o čuvenoj prepirci pred utakmicu sa Hrvatskom u Zagrebu (VIDEO)

Fudbal -

Legendarni fudbaler Dejan Savićević ispričao je kako je nastao snimak iz Zagreba u kom on reaguje na dobacivanje navijača koji mu sa motora viče:

- Dejo, ti si g...o, posle čega je nastala rasprava sa "purgerom".

U nedavnom intervjuu „Nedeljniku” Savićević je otvoreno pričao na sve teme. Jedno pitanje odnosilo se na incident u Zagrebu pred duel SR Jugoslavije i Hrvatske 1999. godine.

Tada je Dejo, dok je davao izjavu za medije ušao u sada već čuvenu prepirku.

- Mnogo je namazan autor tog dokumentarca. On kroz pitanje nameće odgovor, i ako ne dobije odgovor , ponovo ga postavi, dok te ne dovede do onoga šta hoće. Mi smo igrali u Zagrebu i njemu niko od igrača nije hteo da da intervju. Ja sam bio na klupi za rezerve , znao sam da neću igrati . On me zamoli i ja pristanem. Pričam, pričam... i počne neki čovek da me vređa. Okrenem se i vidim-čovek metar i šezdeset i pet. I izleti mi sve to. Okrenem se i nastavim: “Prema tome, nadam se da će ova utakmica...”. Bio sam pred kraj davanja izjave i hteo sa da završim.

Kažem ja: „A, ovo ćeš otkinuti”. A on odgovori: „Ma, nema problema”. Možete misliti šta sam mu sve rekao kada je to objavio.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track