SINIŠA MIHAJLOVIĆ IMA VANBRAČNOG SINA MARKA: Njihov dirljiv susret posle 11 godina prepričavala je cela Italija! (VIDEO)
Foto: AP

DETALJI IZ PRIVATNOG ŽIVOTA

SINIŠA MIHAJLOVIĆ IMA VANBRAČNOG SINA MARKA: Njihov dirljiv susret posle 11 godina prepričavala je cela Italija! (VIDEO)

Fudbal -

Siniša Mihajlović trenutno bije najvažniju životnu bitku, a detalji iz njegovog kako javnog, tako i privatnog života ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.

Široka javnost je upoznata da je sa tim da trener Bolonje u dugogodišnjem i srećnom braku sa bivšom voditeljkom Arijanom sa kojom ima petoro dece - ćerke Viktoriju i Virdžiniju, kao i trojicu sinova - Miroslava, Nikolasa i Dušana.

Međutim ono što većina javnosti ne zna jeste da Miha ima još jednog sina Marka o kome se nikada nije ustručavao da priča i koga je priznao kao svog odmah po rođenju.

Sin Marko je rođen iz romanse s jednom Italijankom koja je bila aktuelna pre nego što je upoznao suprugu Arijanu!

"Znalo se da imam sina, pisalo se o tome, priznao sam ga i preuzeo obaveze oko njegovog izdržavanja. Međutim, do sad sam tu intimu čuvao samo za sebe. Naravno, želeo sam da ga vidim, srce mi se prosto kidalo kad sam mislio o tome. Ipak, odlučio sam da sačekam da poraste, da postane punoletan i da onda jednog dana, kao odrasli ljudi, popričamo o svemu. Da mu kažem sve što imam", govorio je Siniša Mihajlović.

Presudnu ulogu za susret, znatno ranije od planiranog, odigrala je Sinišina supruga Arijana. Ona je znala da Marko postoji i često je molila Mihu da ga pozove u goste, da se vide, da dečačić upozna braću i sestre.

supruga arijana inicirala susret
supruga arijana inicirala susretfoto: Pritnscreen/Instagram

Sinišina supruga Arijana odvela je decu u Mekdonalds, pa na stadion, da navijaju za Inter, da Marko prvi put u životu uživo vidi tatu kako igra fudbal.

A onda, 25. minut, slobodan udarac za Inter, udaljenost od gola Breše više od 25 metara...

Marko na tribinama - to je bio njegov ogromni, najveći mogući, motiv dok je uzimao zalet.

"Bog je bio na mojoj strani, hvala mu. Deki Stanković je znao sve, zato mi je i prvi dotrčao u zagrljaj pošto je lopta završila u mreži", rekao je tada Siniša.

foto: EPA / Giorgio Benvenuti

Marku je ispunio obećanje za koje su znali samo njih dvojica. Bio je to, da priča bude još lepša, pobedonosni gol za Inter protiv Breše.

kurir.rs / kurir sport, Sportski žurnal

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track