NA POLJUDU JE VATRA UZELA MAHA: Ćiro Blažević u svom stilu opisao stanje u Hajduku posle bruke i ispadanja od Gzire
Foto: Dado Đilas

zabrinut

NA POLJUDU JE VATRA UZELA MAHA: Ćiro Blažević u svom stilu opisao stanje u Hajduku posle bruke i ispadanja od Gzire

Fudbal -

Malteška Gzira je napravila jedno od najvećih iznenađenja u istoriji fudbala, kada je posle poraza od 2:0 na svom terenu u revanšu deklasirala splitski Hajduk (3:1) i plasirala se u 2. kolo kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope.

Hrvatski mediji se i dalje bave debaklom Splićana i podsxećaju da je Debrecin bio poslednji Hajdukov rival u Ligi šampiona. Još u ljeto 2005. godine, kada je igrao Niko Kranjčar, a trener je bio Miroslav - Ćiro Blažević. Mađari su kod kuće slavili 3:0, pa na Poljudu 5:0.

- To je tako, svi se sećaju tog ispadanja od Debrecina, a nitko ne spominje kako sam Hajduku doneo Superkup - brani se i danas Ćiro, ne uživajući u činjenici da je Siniša Oreščanin preuzeo autorstvo najvećeg debakla.

- Gledao sam utakmicu, kako je ne bih gledao?! Prvo moram reći kako je Hajduk imao i dozu nesreće, Maltežani su dali golove kakvi se retko viđaju. A verujte, sada ljudima u klubu ne bih voleo biti u koži - kaže Ćiro Blažević i zaključuje:

- Stanje u Hajduku? Gledajte, ja sam poslednji koji će dolivati benzin na vatru, pogotovo tamo gde sve već opasno gori. Kažem, u Hajduku je vatra uzela maha u p.m.....! Opet, nisam previše upućen u celokupno stanje oko Hajduka, samo znam da predugo stanje na Poljudu nije dobro.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track