PRVA KRUNIĆEVA POBEDA SA RADNIČKIM: Pribojavao sam se Proletera, ali reakcija mojih igrača je bila sjajna (KURIR TV)
Foto: Starsport©

RADNIČKI UBEDLJIV

PRVA KRUNIĆEVA POBEDA SA RADNIČKIM: Pribojavao sam se Proletera, ali reakcija mojih igrača je bila sjajna (KURIR TV)

Fudbal -

Simo Krunić je zabeležio prvu pobedu otkako je seo na klupu niškog Radničkog.

Radnički je u prvom kolu Superlige Srbije na "Čairu" savladao Proleter 3:0, što mu je došlo kao melem na ranu posle eliminacije od Flore iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Ovakva utakmica i ovakva pobeda su nam bile potrebne. Bilo nam je jako teško da igramo tri dana posle eliminacije iz Evrope od Flore, a ja sam veoma zadovoljan reakcijom mojih igrača. Dali su sve od sebe, zasluženo su pobedili i ja bih im čestitao na večerašnjoj partiji. Čestitao bih i Proleteru na fer i korektnoj igri. Ja sam se iskreno pribojavao ovog meča. Prvo kolo je uvek neugodno, Proleter je promenio puno igrača u svom sastavu i bilo nam je teško da se spremimo za njih. Moji fudbaleri su večeras na pravi način izneli teret prvog kola, pokazali da su pravi i ja sam uveren da ćemo iz meča u meč biti sve bolji", ocenio je Simo Krunić.

Milić Ćurčić, trener Proletera, nije mogao da bude zadovoljan.

"Čestitam Radničkom na zasluženoj pobedi. Radnički je izuzetno kvalitetna ekipa, sa dobrim trenerom i igračima i ja sam i u najavi meča rekao da nas u Nišu čeka mnogo težak posao, bez obzira na njihov rezultat u Ligi Evrope. U prvom poluvremenu smo bili jako loši i tada je domaćin prelomio susret u svoju korist. Iskoristili su sve naše slabosti, pokazali snagu i u nastavku nismo mogli da se vratimo", rekao je Ćurčić.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track