MILOŠEVIĆ PRED PUT U VELS: Nemamo prostora da razmišljamo kako će biti lagano
Foto: Starsport©

LIGA EVROPE

MILOŠEVIĆ PRED PUT U VELS: Nemamo prostora da razmišljamo kako će biti lagano

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas da crno-beli moraju biti oprezni u predstojećem meču protiv Konahs Kija i istakao da njegova ekipa može da prodje dalje, ali samo ako igra ozbiljno.

"Mi smo konstantno skenirali Kilmarnok i zaključili da su jako dobra ekipa koja je igrala odlično u škotskom prvenstvu i dobila Glazgov i Seltik. Vidim da u poslednjih par dana mnogi potcenjuju momke koji su taj Kilmarnok dobili", rekao je Milošević pred put u Vels.

"Mi poslednja tri-četiri meseca nikog nismo dobili lagano, nijednu ekipu, nemamo prostora da razmišljamo kako će biti lagano. U svakom slučaju, mislimo da smo bolji i da možemo da prodjemo, ali samo pod uslovom da igramo ozbiljno", dodao je trener Partizana.

foto: Printskrin

Fudbaleri Partizana putuju danas u Vels gde ih u četvrtak od 19.00 očekuje prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Konahs Kija koji je u prvom kolu napravio iznenadjenje eliminisavši škotski Kilmarnok. ; "Fudbal je jako čudan i zanimljiv. Iz dva šuta su uspeli da postignu dva gola koja su im bila neophodna, ali to je fudbal, o tome pričam. Kilmarnok jeste promašio dosta šansi, kvalitetnija je ekipa, ali upravo ta dva meča pozivaju na oprez", rekao je Milošević.

On je istakao da veruje da se njegovi igrači neće opustiti.

"Svi smo svesni važnosti ovog meča... Većinu utakmica u našoj ligi igramo protiv ekipa koje se zatvore, većina ekipa u našoj ligi igra slično kao Konahs Ki i jako je teško fizički proći 10 ljudi koji stoje defanzivno", rekao je Milošević.

foto: Starsport©

Konahs Ki igra čvrsto, a Milošević je istakao da će njegova ekipa nastojati da izbegne "tuču" na terenu.

"Ne zato što se plašimo, već zato što bi bilo pametno da probamo igrom da izbegnemo te njihove startove i agresivnu igru", rekao je Milošević.

Revanš meč je na programu narednog četvrtka u Humskoj.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track