LUKA NI U NAJGOREM KOŠMARU NIJE MOGAO DA ZAMISLI OVAKAV POČETAK U REALU! Zidan izveo Srbina iz igre već u 15. MINUTU! (VIDEO)
Foto: Profimedia

BAŠ GA NEĆE

LUKA NI U NAJGOREM KOŠMARU NIJE MOGAO DA ZAMISLI OVAKAV POČETAK U REALU! Zidan izveo Srbina iz igre već u 15. MINUTU! (VIDEO)

Fudbal -

Iako je bio starter na svom drugom meču u dresu Real Madrida, srpski fudbaler Luka Jović izašao je iz igre već u 15. minutu meča!

Na svom debiju kraljevskom klubu Luka je odigrao 45 minuta protiv Bajern Minhena (1:3) i nije imao zapažen učinak, zbog čega se našao na udaru kritika španskih medija. Protiv Arsenala Zidan je rešio da ga upari sa Benzemom i dobio je šansu od prvog minuta, međutim, nije imao sreće. U devetom minutu meča Naćo je dobio crveni karton, pa je nekoliko minuta kasnije Zidar rešio da Luku izvede iz igre.

foto: Profimedia

Real je na ovom meču savladao Arsenal posle boljeg izvođenja jedanaesteraca. Klub iz Londona je nakon sključnja Naća dominirao na terenu, golovima Lakazeta i Obamejana došao je do dva gola prednosti. Ipak, u 40. minutu Papastatopulos dobija crveni karton i stvari na terenu se drastično menjaju. Golovima Bejla i Asensija Real se vraća i nakon penala dolazi do trijumfa.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track