TRENER MILOJEVIĆ POSLE HELSINKIJA: Ponosan sam na svoje igrače, Pavkov nije džoker!
Foto: Starsport©

OTVORENO

TRENER MILOJEVIĆ POSLE HELSINKIJA: Ponosan sam na svoje igrače, Pavkov nije džoker!

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, posle trijumfa nad Helsinkijem (2:0) u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kaže da je njegov tim mogao da napravi veću razliku, ali da je svakako zadovoljan.

"Bila je jako teška utakmica, Helsinki zna da igra, ima brze igrače po boku... Dosta dobro smo odradili posao, bili smo strpljivi, dobro su se branili, a mogli smo da damo još neki gol. Zadovoljan sam", rekao je Milojević posle utakmice na konferenciji za medije.

Milojević je posebno zadovoljan bio što su po gol dali Ričmond Boaći i njegova zamena večeras Milan Pavkov.

"Milan ne može da bude džoker, on je za mene standardan igrač, zajedno sa Boaćijem. Jednostavno imam viziju igre, Pavkov je bitan za naš i uvek nam donosi kvalitet. Obojica su dali po gol i možemo da budemo ponosni", naveo je trener Zvezde, uz napomenu da u napadu ne mora da brine jer ima još odlične Tomanea i Nikolu Krstovića.

On je dodao da se Helsinki neće unapred predati posle poraza iz prvog meča.

"Iskreno, nisam očekivao tako defanzivan Helsinki. U pripremi sam video da vole da igraju fudbal, dobar im je trener... Oni su se tako opredelili, imali su plan verovatno da iz bloka jure kontru preko brzih napadača. Tražili su pukotinu i sreća je da smo dobro odradili".

Prema njegovim rečima ima segmenata koje mogu da se poprave u igri crveno-belih.

"Ne bih mogao nesto posebno da zamerim. Ima grešaka, Igrači su ljudska bića i desava se pad koncentracije".

Trener Helsinkija Toni Koskela žali za drugim primljenim golom u samom finišu.

"Bila je teška utakmica kao što smo očekivali protiv dobrog tima. Zvezda je mnogima zadavala muke kao domaćin. Šteta je što smo primili drugi gol, bili smo dobri u drugom poluvremenu. Možemo da naškodimo rivalu u revanšu na našem terenu, igramo na veštačkom terenu i to bi mogao da bude problem Zvezdi", zaključio je on.

Revanš u Finskoj je tačno za sedam dana.

Kurir sport / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track