NOVI DEČKO KIJE KOCKAR JE SIN LEGENDE PARTIZANA: Posle voditeljke poznati fudbaler smuvao najveću zvezdu srpskog rijalitija! (FOTO)
Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

LJUBAV CVETA

NOVI DEČKO KIJE KOCKAR JE SIN LEGENDE PARTIZANA: Posle voditeljke poznati fudbaler smuvao najveću zvezdu srpskog rijalitija! (FOTO)

Fudbal -

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije se nakon okončane igračke karijere vratio u domovinu gde je i upoznao rijaliti zvezdu koja je osvojila njegovo srce.

Reč je o Milošu Dimitrijeviću, bivšem fudbaleru Crvene zvezde koji je u emotivnoj vezi sa rijaliti zvezdom i pevačicom Kristinom Kockar.

foto: Printscreen/YT

U žižu javnosti je dospeo ponovo nakon što je stupio u ljubavnu vezu sa Kockarevom koja je trenutno jedna od najvećih rijaliti zvezda u regionu.

Sin legende Partizana

Miloš Čava Dimitrijević je sin legendarnog fudbalera Partizana i Dinama, Zorana Čave Dimitrijevića. Igrao je za Nant, Kjevo, Sidnej… Ima 34 godine, a poslednji klub za koji je nastupao je Sindej.

miloš čava dimitrijević igra u australiji
miloš čava dimitrijević igra u australijifoto: Profimedia

Popularni Čava nadimak je nasledio od oca, takođe nekadašnjeg legendarnog fudbalera koji je ponikao u Partizanu u kom je ukupno proveo deset godina računajući i dane u omladinskom pogonu. Zoran Dimitrijević potom je igrao za Kanzas Siti, Spartak, Dinamo Zagreb, Dižon, Briv i Valnes.

Čava bio sa voditeljkom Dušicom Jakovljević

Dušica Jakovljević je u septembru prošle godine dospela na naslovnice novina, pošto je ispred njenog stana dignut u vazduh džip koji je tih dana vozila. Utvrđeno je da vozilo, koje je potpuno uništeno, pripada njenom tadašnjem partneru Jovici Aleksiću. Voditeljka je srećom izbegla eksploziju, iako se odigrala u vreme kada inače decu vozi u školu.

dušica i miloš u diznilendu
dušica i miloš u diznilendufoto: Instagram

Ubrzo je raskinula vezu sa Aleksićem i uplovila u romansu sa Čavom Dimitrijevićem. Voditeljka je medijima potvrdila da je u vezi sa poznatim fudbalerom.

dušica jakovljević
dušica jakovljevićfoto: Printscreen

"Tačno je da smo zajedno, to je sve što za sada želim da kažem," rekla je tada u izjavi Kuriru.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track