POJAČANJE IZ VEŠ MAŠINE: Kopenhagen pred Zvezdu vratio bivšeg beka Evertona! Promocija je bila komična (VIDEO)
Foto: Printscreen

luda zabava

POJAČANJE IZ VEŠ MAŠINE: Kopenhagen pred Zvezdu vratio bivšeg beka Evertona! Promocija je bila komična (VIDEO)

Fudbal -

Bivši fudbaler Evertona Brajan Ovjedo potpisao je u ponedeljak trogodišnji ugovor sa Kopenhagenom i tako se vratio u klub za koji je igrao na početku karijere.

"Lavovi" su povodom toga priredili i zanimljivu video najavu u kojoj jedan od članova ekonomata u veš mašini pronalazi dres sa natpisom Ovjedo, nakon čega se pojavljuje i defanzivac i govori "to je moj".

Iskusni 29-godišnji bek u redove potencijalnog rivala Crvene zvezde u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona stiže umesto Pjera Bengstona koji nije ispunio Solbakenova očekivanja, a sem pozicije levog beka, Ovjedo može i da posluži i na levom krilu tako da u prvoj fazi može da odmeni i Skova dok ne stigne novo pojačanje.

- Odlično smo upoznati sa Brajanovim kvalitetim, jer je igrao u ovom klubu. Od tada je stekao iskustvo na najvećem nivou, jer je igrao za Everton i Sanderlend. On ima odlične ofanzivne karakteristike. Bio nam je potreban levi bek, jer ne možemo da očekujemo da Bengston odigra sve utakmice u dugoj sezoni, izjavio je trener Kopenhagena Solbaken.

Ovjedo je karijeru počeo u Saprisi iz koje je 2010. godine stigao u Kopenhagen. U Danskoj je još igrao za Nordsjeland na pozajmici, da bi 2012. usledio njegov odlazak u Englesku. Najpre je pet sezona odigrao u dresu Evertona, a potom je od 2017. do 2019. nosio dres Sanderlenda.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track