CRNO-BELI SPREMNI ZA REVANŠ SA KONAH KEJEM: Bićemo bolji nego u Velsu!
Foto: Starsport©

otbvorno

CRNO-BELI SPREMNI ZA REVANŠ SA KONAH KEJEM: Bićemo bolji nego u Velsu!

Fudbal -

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je danas da je ubedjen da će njegova ekipa u četvrtak slaviti protiv Konahs Kija, da će odigrati bolje nego u prvom meču i plasirati se u naredno kolo kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Rezultat jeste bio samo 1:0, iako smo imali još nekoliko dobrih prilika da taj rezultat bude ubedljiviji. Bez obzira na to, ja sam uveren i ubedjen da smo veliki favoriti i da ćemo pobediti. Nemam nikakvu sumnju i dilemu da ćemo biti mnogo bolji nego u Velsu", rekao je Tošić za klupski.

Fudbaleri Partizana nakon pobede od 1:0 u gostima, u četvrtak dočekuju velški Konahs Ki u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Dokle god je rezultat aktivan, oni će se boriti i pokušavati nešto da naprave. Ali, mislim da se za sve mi pitamo i da sve zavisi od nas", rekao je Tošić.

Trener Partizana Savo Milošević je nakon prvog meča zamerio svojim igračima slabu realizaciju.

"Ja bih, a mislim da bi i on prihvatio da svaku utakmicu pobedimo, a da ne primimo gol", rekao je Tošić.

"Sigurno da je uvek lepše kada se pobedi 2:0 ili 3:0, kada se iskoriste šanse. Na tome treba da radimo kako ne bismo došli u problem. Iz tog razloga on govori da je bitno da se sve šanse iskoriste, kada imaš dobru prednost lakše je da igraš i da privedeš utakmicu kraju", rekao je Tošić.

On je istakao da će u predstojećoj utakmici biti važno i rano postići gol.

"Onda smo i mi i publika mirniji i staloženiji, možemo da igramo kako umemo. Kada se postigne gol na vreme uvuče se nervoza i ne možemo da damo maksimum. Bitan je rani gol", rekao je Tošić.

Bojan Ostojić je naveo da "nema nijednu lepu reč" o utakmici u Velsu, osim rezultata.

"Ovde očekujem dobru utakmicu i siguran sam da ćemo da se pokažemo u mnogo boljem svetlu od onoga u Velsu", rekao je Ostojić.

Upitan na šta tačno misli kada govori o utakmici u Velsu, Ostojić je naveo da je mislio na ambijent, na igru Konahs Kija.

"Odigrao sam mnogo utakmica ali sam se prvi put susreo sa timom koji se povlači na svojih 30 metara i tu igra bunker, ipak smo na kraju i to uspeli da prevazidjemo strpljivom igrom i postignemo gol", rekao je on.

Ostojić je rekao da ne veruje da će Konahs Ki menjati pristup u igri.

"Njihova igra se zasniva na tome da se zatvore pozadi i kad oduzmu loptu da je napamet izbace na našu polovinu i pokušaju nešto u trku, tako da mislim da neće menjati ništa u odnosu na utakmicu od prošle nedelje. Posle utakmice sam rekao da me je sramota što sam igrao ovu utakmicu jer je bila očajna za igranje, a mogu da zamislim kako je bilo ljudima uz TV", rekao je Ostojić.

"Biće oštro. Ja sam pre utakmice rekao da, ako oni krenu jako, mi moramo još jače i da je najbitnije da se pobedi", dodao je on.

Utakmica Partizan - Konahs Ki na programu je u četvrtak od 21.00 na stadionu u Humskoj.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja