Najnovije vesti

ZVEZDINA BOMBA PRED HELSINKI Lazović bira, povratak na Marakanu ili odlazak u Veronu
Foto: EPA

sledi rasplet

ZVEZDINA BOMBA PRED HELSINKI Lazović bira, povratak na Marakanu ili odlazak u Veronu

Fudbal

Crvena zvezda je stupila u pregovore sa Darkom Lazovićem, rešena da ga posle četiri godine vrati na Marakanu. Nezvanično ponuđena mu je plata od 600.000 evra i bonus za potpi pošto bi došao kao slobodan igrač, što je za 200.000 više od uslova koje mu nudi Verona.

Specijalni izveštač Kurira iz Helsinkija:  Aleksandar Radonić

Brzom krilu je istekao ugovor sa Đenovom i slobodan je u izboru nove sredine.

Kako saznajemo, ponuda Crvene zvezde je jača od one koju mu je dala Verona, pa je Darko Lazović tražio nekoliko dana od uprave crveno-belih da dobro razmisli. Veronu vodi njegov bivši trener iz Đenove Ivan Jurić koji igra na kartu Lazovićeve želje da ostane u Italiji. Naime, krilni fudbaler je naučio italijanski jezik, njegova porodica se privikla na život u Italiji i iskreno, više bi mu odgovaralo da ostane u Seriji A, nego da se vrati u Beograd.

Opet, sa druge strane, mami ga Crvena zvezda jer je to klub koji voli, a postoji i realna mogućnost igranja u Ligi šampiona ili Lige Evrope.

Darko Lazović je imao unosne ponude iz Kine i Saudijske Arabije, ali nije želeo da ide na Daleki istok. Nakon što mu je propao odlazak u Lacio, a odbio turski Bešiktaš, stupio je u pregovore sa Brižom, međutim odlazak u Belgiju nikada nije bio prva opcija za Čačanina koji je sa Crvenom zvezdom osvojio titulu 2014.kada je ekipu vodio Slaviša Stojanović.

Naredni dani doneće konačan epilog kada je u pitanju mogući povratak Darka Lazovića u Crvenu zvezdu čiji je dres nosio od 2009. do 2014. godine.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...