ČUKARIČKI DOČEKUJE MOLDE (20.45) Evropa na brdu: Daćemo im gol više!
Foto: Starsport@

DANAS SPEKTAKL

ČUKARIČKI DOČEKUJE MOLDE (20.45) Evropa na brdu: Daćemo im gol više!

Fudbal -

Miroslav Bogosavac optimista pred revanš meč kvalifikacija s norveškim gigantom

Fudbaleri Čukaričkog večeras (20.45) dočekuju norveški Molde, a posle 0:0 u prvom meču imaju sve razloge za optimizam. Upravo tako se i osećaju, a defanzivac Miroslav Bogosavac, koji je prognozirao 0:0 u prvom meču, najavljuje još jedno dobro izdanje njegove ekipe.

- Istina je da sam najavio taj rezultat pre polaska u Norvešku. Sada očekujem da ćemo proći dalje. Ako treba, neka bude ponovo 0:0, pa da dođemo i do penala - kaže Bogosavac i dodaje da o takvom scenariju niko nije razmišljao.

Na konstataciju da bi gosti bili u velikoj prednosti ukoliko bi jednom zatresli mrežu Čukaričkog, Bogosavac poručuje:

foto: Kurir

- Od početka sezone smo najavili da ćemo igrati na gol više, tako će biti i protiv Moldea. I ukoliko postignemo gol više od rivala, eto nas u trećoj rundi. O potencijalnom narednom rivalu zaista ne razmišljamo. Sve je usmereno ka revanšu protiv Moldea. Uostalom, i susret Arisa i AEL je prilično zanimljiv, i u Solunu je kao i u Moldeu rezultat glasio 0:0.

Ulaz za istočnu tribinu stadiona na Banovom brdu će biti besplatan, dok je cena za zapadnu tribinu 500 dinara.

Čukarički je doneo 0:0 iz Norveške i večeras (20.45) dočekuje Molde s nadom da će ostvariti istorijski uspeh. Kvota na pobedu Brđana je 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čukarički - Molde.

(G. F. / Foto:Starsport@)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track