SAD I ZVANIČNO!  Kavaljaro u Unionu, ništa od Partizana (FOTO)
Foto: Printscreen

OSTAJE U ARGENTINI

SAD I ZVANIČNO! Kavaljaro u Unionu, ništa od Partizana (FOTO)

Fudbal -

Kao što je Kurir pisao, argentinski fudbaler Huan Ignjasio Kavaljaro neće doći u Partizan! I to je sada zvanično!

Kavaljaro je bio među primarnim metama crno-belih u ovom prelaznom roku, ali, kao što je Kurir pisao, do saradnje nije došlo.

Argentinski ofanzivac je završio misiju sa Tigreom i postao slobodan igrač. Partizan je prodao Rikarda Gomeša i od tih para je planirao da dovede, između ostalih, i 25-godišnjeg Huana Kavaljara.

Međutim, fudbaler i crno-beli nisu pronašli "zajednički jezik", pa od tog transfera neće biti ništa.

Argentinski Union Santa Fe objavio je na tviteru zvaničnu informaciju da je potpisao ugovor sa Huanom Ignjasijom Kavaljarom, momkom koji igra bočnog napadača, a za kojeg je Partizan bio žestoko zagrizao i više puta mu slao ugovor na potpis u domovinu.

Ispostavilo se da sve ono što su argentinski mediji pisali u prethodnih mesec dana, da je Kavaljaro nadomak potpisa za Union i da je samo pitanje trenutka kada će se to desiti - tačno. Možda je fudbalerov agent i koristio Partizan kao adut u pregovorima sa Unionom, da malo svom pulenu "nabilduje" cenu.

To, međutim, ne znači da se Partizan neće pojačati u napadu. Naprotiv. Crno-beli intenzivno rade na dovođenju ofanzivnog fudbalera iz inostranstva.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO>

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track