AKCIJA ZVEZDINIH BEZBEDNJAKA: Albanski provokatori hteli da napadnu delegaciju crveno-belih na tribini (VIDEO)
Foto: Kurir sport

Bravo momci

AKCIJA ZVEZDINIH BEZBEDNJAKA: Albanski provokatori hteli da napadnu delegaciju crveno-belih na tribini (VIDEO)

Fudbal -

Obezbeđenje Crvene zvezde lociralo petoricu Albanaca, prijavilo ih policiji koja ih je udaljila sa stadiona.

Da su albanski provokatori imali jasan cilj da naprave incident na utakmici između Helsinkija i Crvene zvezde pokazuje podatak da su na stadion "Telija 5G Arena" smišljeno došli organizovani u nekoliko grupa.

Naime, ljudi iz obezbeđenja Crvene zvezde uočili su petoricu Albanaca na tribini gde su bili smešteni prijatelji kluba i neki od rukovodilaca crveno-belih.

Čekali su povoljan trenutak za akciju, ali su ih "bezbednjaci" Crvene zvezde na vreme primetili i prijavili obezbeđenju i policiji. Petorica provokatora mirno su sprovedeni sa tribine i udaljeni što dalje od srpskih navijača.

Prva grupa koju su činila petorica provokatora uspela je u svojoj misiji. Oni su na početku utakmice došli na tribinu u blizinu novinarske lože sa razvijenim zastavama tzv. Kosova i Albanije, glasno vređajući i psujući srpske novinare, a onda i ljude iz Crvene zvezde.

Psovali su "srpsku majku" i izgovarali još kojekakve gadosti. Trojica mlađih provokatora su udaljeni sa tribine, dok su dvojica starijih ostali na tribini, odgledavši ceo meč zagrnuti šalovima Helsinkija.

kurir.rs / A. Radonić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track