SAVO MILOŠEVIĆ: Za Malatiju je potrebno mnogo bolje od ovoga danas sa Konahom!
Foto: Starsport©

OTVORENO

SAVO MILOŠEVIĆ: Za Malatiju je potrebno mnogo bolje od ovoga danas sa Konahom!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras u Beogradu velški Konahs Ki sa 3:0 (0:0) i potvrdili plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Partizan je, nakon trijumfa u prvom meču od 1:0, slavio i na stadionu u Humskoj golovima u drugom poluvremenu, Zorana Tošića u 54, Ognjena Ožegovića u 70, i prvencem mladog Filipa Stevanovića u 73. minutu.

Trijumf crno-belih mogao je da bude i ubedljiviji, da nije Umar Sadik promašio nekoliko zicera, ali su svakako bez većih problema prošli nedoraslog rivala.

Posle meča trener Savo Milošević čestitao je svojim igrača prolaz u narednu rundu takmičenja.

– Nismo imali sreće da na vreme otvorimo utakmicu golom, ali smo imali strpljenja. Nismo dozvolili da oni na bilo koji način ugroze naš gol. Potvrdilo se staro pravilo da je najteže dobiti utakmicu koja je unapred dobijena, pogotovo protiv protivnika koji ne želi da igra. Moramo što pre da arhiviramo ovu utakmicu, koja je samo prolazna stanica. Čestitam momcima koji su bili disciplinovani, strpljivi i to se isplatilo.

Tim Sava Miloševića u narednoj rundi čeka turska Malatija, koja je pobedila Olimpiju u Ljubljani sa 1:0 i prošla sa ukupnih 3:2.

– Još je sveže da komentarišemo. Posle prve utakmice sam rekao da su šanse 50:50. Ispostavilo se da je Malatija za nijansu bolja. I da je prošla Olimpija imali bi mnogo ozbiljnijeg protivnika nego danas. Očekujem da za sedam dana mi budemo još spremniji, još više u takmičarskom ritmu, jer je za Malatiju potrebno bolje od ovoga, poručio je Milošević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track