KAPITEN NAPUSTIO ATLETIKO MADRID: Huanfran potpisao za Sao Paolo!
Foto: EPA/MANUEL BRUQUE

TRANSFER

KAPITEN NAPUSTIO ATLETIKO MADRID: Huanfran potpisao za Sao Paolo!

Fudbal -

Dosadašnji fudbaler Atletiko Madrida Huanfran potpisao je ugovor sa Sao Paolom do decembra 2020. godine, saopštio je večeras brazilski klub.

Španac je kao slobodan igrač došao u Sao Paolo, pošto mu je istekao ugovor sa Atletikom.

Početkom nedelje u Sao Paolo je prešao i nekadašnji fudbaler Barselone Dani Alves.

Huanfran (34) je prošle sezone odigrao 30 utakmica za Atletiko, a ukupno 355 u karijeri, uz osam golova i 40 asistencija. Sa madridskim klubom osvojio je titulu, Kup kralja, Superkup Španije, dve titule u Ligi Evropa i Superkup Evrope, a u dva navrata igrao je u finalu ; Lige šampiona.

Karijeru je počeo u mladjim kategorijama Real Madrida, igrao je još za Espanjol i Osasunu, odakle je 2011. prešao u Atletiko i postao jedan od ljubimaca navijača.

Nastupao je za mlade selekcije reprezentacije Španije, a sa ekipom do 19 godina bio je prvak Evrope. Za A tim odigrao je 22 utakmice i postigao jedan gol i osvojio Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Timovi koji su vodili strašnu bitku za trofej Premijer lige, Liverpul i Mančester Siti, sastaće se danas (16.00) na Vembliju u okviru Komjuniti šilda, odnosno Superkupa Engleske. Kvota na Liverpul je 3,50, a na pobedu Sitija 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Mančester Siti.

Kurir sport / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track