ZVEZDINA REAKCIJA NA ŽREBA ZA PLEJ-OF LIGE ŠAMPIONA: Ne mislimo na Jang Bojs, usresređeni smo na Kopenhagen
Foto: Starsport©

korak po korak

ZVEZDINA REAKCIJA NA ŽREBA ZA PLEJ-OF LIGE ŠAMPIONA: Ne mislimo na Jang Bojs, usresređeni smo na Kopenhagen

Fudbal -

Crvena zvezda saznala je ko joj je poslednja prepreka na putu prema Ligi šampiona, a to je švajcarski prvak - Jang Bojs.

Ipak, da bi uopšte došli u tu situaciju, crveno-beli moraju prvo da u trećoj rundi izbace Kopenhagen i trenutno su samo usredsređeni na taj dvomeč

To je poruka i sportskog direktora Mitra Mrkele koji je dao izjavu televiziji Arena sport nakon žreba u Nionu.

- Naše sve misli su usmerene na utakmicu protiv Kopenhagena, sigurno smo izvukli najtežeg mogućeg rivala od ovih ekipa koje su bile u žrebu, ali prvo da prođemo Kopenhagen, pa ćemo da razmišljamo dalje - rekao je Mrkela.

Zvezda će u slučaju da ispadne od Kopenhagena igrati u plej-ofu za Ligu Evrope, protiv Rige ili Helsinkija, ali sportski direktor se ni na to ne obazire.

- Nećemo da mislimo o tome, prvo ćemo da mislimo na Kopenhagen, pa ćemo videti za posle o narednom protivniku, ja verujem da će to biti Jang Bojs.

Mrkela ima samo reči hvale za Kopenhagen, sa kojim Zvezda igra već u utorak od 20.45 na svom stadionu.

- Kopengahen je izvanredan klub, godinama igraju u grupnim fazama u Evropi, imaju kvalitetan tim, veliki budžet, ali mi smo navikli da igramo protiv jačih od nas, očekujem da to bude i sutra i za nedelju dana.

On nije želeo da komentariše da li bi do kraja leta moglo da bude još pojačanja u zavisnosti od rezultata u evropskim takmičenjima.

- Razmišljanja su da u ovom trenutku imamo dobar tim, a sva eventualna pojačanja ćemo dovoditi u odnosu na odlaske igrača. Imamo šest stranaca u ovom trenutku, fokus je na dovođenju domaćih fudbalera, ali do kraja prelaznog roka mogući su neki odlasci.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track