ZVEZDA SE NIKOG NE BOJI: Danci, dobro došli u pakao Marakane
Foto: Starsport

Kvalifikacije za LŠ

ZVEZDA SE NIKOG NE BOJI: Danci, dobro došli u pakao Marakane

Fudbal -

Bitka za milione i nastavak sna o Ligi šampiona! Velikani srpskog i danskog fudbala sastaju se u utakmici koja ima predznak istorijske

Nemamo čega da se plašimo, igramo pred svojom publikom, naučeni smo da dajemo sve od sebe, poručio je Vladan Milojević pred večerašnji spektakl s Kopenhagenom

Bitka za milione i nastavak sna o Ligi šampiona! Velikani srpskog i danskog fudbala sastaju se u utakmici koja ima predznak istorijske. U pakao Marakane večeras stiže Kopenhagen (20.45, RTS, Arena sport) u meču 3. kola kvalifikacije za Ligu šampiona.

Crvena zvezda se pita! Srpski šampion izlazi na teren pred 50.000 navijača i ima ulogu favorita protiv Kopenhagena. I mnogo jači timovi od prvaka Danske padali su na stadionu „Rajko Mitić“.

foto: Starsport

Uvek na oprezu

Naravno, u redovima crveno-belih oprezni su u najavi meča i iskazuju veliko poštovanje rivalu.

- Preskočili smo prva dva kola i kog god protivnika da smo dobili u ovoj fazi takmičenja bilo bi izuzetno teško. Rival je težak, imamo veliko poštovanje prema njemu, ali nemamo čega da se plašimo. Naučeni smo tako da damo sve od sebe, igraćemo pred svojom publikom, boriti se i ništa nećemo da obećamo - jasan je Vladan Milojević.

Trener Zvezde odbacio je sve priče o slaboj formi njegovog tima kao potpuno neosnovane i podsetio je na formu ekipe pre tri godine.

Dolazi 300 Danaca

- Mnogo toga se priča o formi... Ne znam zašto se to toliko potencira. Nismo mi vanzemaljci i superherojska ekipa, već tim koji se trudi. Imamo svoja merila koja određujemo, da li smo od nekoga bolji. Svi protivnici su teški i danas igraju fudbal. Zvezdu je u prošlosti mnogo koštalo kada je unapred „dobijala mečeve“.

Danski šampion imaće podršku 300 navijača na najvećem srpskom stadionu. Oni će biti smešteni u prostoru između zapadne i južne tribine stadiona „Rajko Mitić“.

Na revanšu u Danskoj očekuje se da uz Zvezdu bude više od 2.000 navijača!

Milojević o rivalu NORVEŽANIN SOLBAKEN I APSOLUTNI FUDBAL
foto: Starsport©

Biranim rečima govorio je Milojević o najboljem klubu iz Skandinavije.

- Redovni su članovi Lige šampiona i Lige Evropa. O njima sve što imam da kažem jeste samo u superlativu. Imaju svoj prepoznatljiv stil igre, nezavisno od toga da li igraju kod kuće ili u gostima. Igraju apsolutni fudbal, može mnogo da se nauči od njih. Kopenhagenov identitet je vezan za njihovog trenera Solbakena, koji je vrhunski stručnjak - poručio je trener Zvezde.

Samo za čitaoce KURIR DELI DESET KARATA

Redakcija Kurira danas deli 5 x 2 karte svojim čitaocima za utakmicu između Crvene zvezde i Kopenhagena. Najbržih petoro koji budu poslali svoje podatke na mejl redakcije Kurira, redakcija&kurir-info.rs, u periodu od 9.00 do 9.05 sati dobiće po dve karte za večerašnji meč.

Možda i meč sezone za Zvezdu na Marakani večeras (20.45) protiv Kopenhagena. Kec nosi kvotu 2,00, a tip da Zvezda neće primiti gol (TM2 0) 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Zvezda - Kopenhagen.

Kurir.rs/Miloš Bjelinić Foto: Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track