GROBARI GA PAMTE PO PENALU PROMAŠENOM U ZAGREBU PROTIV KROACIJE: Bivši fudbaler Partizana postao trener albanskog kluba sa Kosova! (VIDEO)
Foto: Starsport©

VODIO I VOJVODINU

GROBARI GA PAMTE PO PENALU PROMAŠENOM U ZAGREBU PROTIV KROACIJE: Bivši fudbaler Partizana postao trener albanskog kluba sa Kosova! (VIDEO)

Fudbal -

Bivši fudbaler Partizana i trener Vojvodine Dejan Vukićević novi je šef stručnog štaba kosovskog Feronikeljija iz Glogovca, preneo je danas portal Telegrafi.

Vukićević je potpisao jednogodišnji ugovor, a promocija novog trenera biće održana danas u 18 sati.

Ovaj 51-godišnji crnogorski trener tokom karijere s klupe je pored Vojvodine predvodio Zetu, Mogren, Borac iz Čačka, Mladost iz Podgorice, Dačiju i Ventspils.

Feronikelji nedavno je u kvalifikacijama za Ligu Evropa izgubio dvomeč od Slovana iz Bratislave, ukupnim rezultatom 4:1. Na tim mečevima za ekipu iz Slovačke nisu želeli da nastupaju srpski igrači Dejan Dražić i Aleksandar Čavrić, koji brane boje Slovana.

Na utakmici koji je odigran u Bratislavi navijači Slovana su sa tribina isticali parole "Kosovo je Srbija", "UEFA mafija, Kosovo je Srbija", zastave za mapom Kosova i natpisom "Nema predaje".

Podsetimo, Vukićević je dres Partizana nosio od 1994. do 1997. i ostao upamćen po promašenom penalu u Zagrebu protiv Kroacije prvi vođstvu domaćina od 3:0. Na kraju je bilo 5:0.

(Beta, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track