DEFANZIVAC PARTIZANA PRESKAČE MALATJU: Bez Nemanje Miletića na Turke!
Foto: Starsport

Peh

DEFANZIVAC PARTIZANA PRESKAČE MALATJU: Bez Nemanje Miletića na Turke!

Fudbal -

Povreda Partizanovog defanzivca Nemanje Miletića samo četiri dana pred meč s turskom Malatijom veliki je peh za crno-bele.

Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope igra se sutra u Humskoj (21.00), a iskusni fudbaler neće moći da pomogne ekipi nakon što je u nedelju protiv Mačve (4:0) povredio zglob desne noge.

Horor... Miletićev zglob  posle povrede
Horor... Miletićev zglob posle povredefoto: Instagram

Možda cela situacija i ne bi bila toliko zabrinjavajuća da Miletić nije objavio fotografiju stopala na svom Instagram profilu. Malo je reći da je Nemanjina noga u tim trenucima delovala jezivo.

U pitanju je istegnuće tetive i teško uganuće zgloba, i deluje kao da sa leve i desne strane ima po jednu tenisku lopticu. Ova fotka jasno govori da Miletića nećemo videti u timu sutra na stadionu Partizana. U klubu se nadaju da će terapijama i injekcijama uspeti da osposobe reprezentativca Srbije za revanš meč koji se igra za nedelju dana u Turskoj.

foto: Starsport

Nemanja ovu povredu vuče od prošle godine, sličan problem imao je i tokom priprema u Sloveniji, zbog čega je preskočio nekoliko treninga, ali sada je situacija daleko ozbiljnija.

Kurir.rs/Anja Vukašinović Foto: Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track