izjave posle meča

FUDBALERI KOPENHAGENA SU NAM SE NA KRAJU SMEJALI U LICE Degenek posle meča: Njihov levi bek mi je priznao da mu se saigrač sam bacio, jasno je da li je bio penal! (KURIR TV)

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su večeras u Beogradu sa Kopenhagenom 1:1 (1:0), u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Samo sedam minuta delilo je Zvezdu od zaslužene pobede pred 40.812 gledalaca na stadionu "Rajko Mitić", nakon pogotka Milana Pavkova pred kraj prvog poluvremena, ali su gosti iz sumnjivog penala uspeli da spreče poraz.

O tom penalu koji je podigrao veliku buru pričali su Degenek i Jovančić.

Štoper Zvezde je najpre najavio da će ići u Dansku po pobedu i da će dati sve od sebe da to postignu.

'' Izginućemo u Danskoj, njihovi igrači su nam se na kraju smejali u lice, nadam se da ćemo se mi smejati poslednji.''

A onda se osvrnuo i na famozni penal.

'' Njihov levi bek mi je rekao da se njihov igrač bacio, tako da je sve jasno da li je bio penal ili ne, zaključio je Degenek.

Penal je kratko prokomentarisao i Jovančić, sam akter tog penala.

'' Povukao sam nogu, ne znam da li je bio penal.''

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin rekao je večeras da je ubedjen da će njegova ekipa eliminisati Kopenhagen i proći u plej-of za plasman u Ligu šampiona.

"Taktički smo odigrali odličnu utakmicu. Ušli smo super u meč, od prvog minuta smo imali bolje šanse, ne znam da li su oni imali jednu pravu šansu... Ja sam zadovoljan našom igrom i ubedjen sam da prolazimo dalje", rekao je Marin za Arenu sport nakon meča.

Fudbaleri Crvene zvezde igrali su večeras u Beogradu nerešeno 1:1 sa Kopenhagenom, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Upitan da prokomentariše sudjenje na večerašnjem meču, dok je publika na stadionu "Rajko Mitić" zviždala, Marin je odgovorio: "Čujete publiku i to je moj odgovor".

"Za ove navijače idemo u Kopenhagen, prolazimo i opet ćemo igrati ovde", dodao je Marin.

Revanš će se igrati u sledećeg utorka u Danskoj.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track