TRENER PARTIZANA NE SKRIVA ODUŠEVLJENJE Milošević: Ovo je jedan od najboljih mečeva Partizana ove sezone!
Foto: Starsport©

IZJAVA

TRENER PARTIZANA NE SKRIVA ODUŠEVLJENJE Milošević: Ovo je jedan od najboljih mečeva Partizana ove sezone!

Fudbal -

Trener Partizana Savo Milošević nije krio zadovoljstvo pobedom nad turskom Malatjom u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Ove sezone jedna od najboljih utakmica Partizana. Uradili smo sve što smo planirali, osim primljenog gola. Nemam srca da prigovorim svojim igračima bilo šta. Čestitke momcima na fenomenalnoj utakmici. Ovo je samo prvo poluvreme, čeka nas pakao u Turskoj. Rekao sam pre meča da smo bolji, da možemo protiv turske ekipe, ali da to moraju da pokažu na terenu. Idemo korak po korak. Evidentno je da će Malatja morati da napadne u revanšu. Od kako sam došao u Partizan pričam o značaju brzine. večeras ste mogli da vidite zašto sam insistirao na brzini. Asano je najjače pojačanje kada je brzina u pitanju. Videli ste koliko je teško da se čuva iz drugog plana. Pogotovo za zadnju liniju Malatje koja je dosta spora. Očekujem puno od njega, dolazi iz velike ekipe i velikog kluba. Ne znam u ovom momentu ništa oko Ostojića - zaključio je Milošević odmah posle meča.

Podsetimo, fudbaleri Partizana pobedili su večeras u Beogradu ekipu turske Malatije sa 3:1 (1:0), u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Crno-beli su do prvog gola došli u četvrtom minutu, kada je Umaru Sadik pogodio na asistenciju Sejdube Sume. Izabranici Sava Miloševića na novi pogodak čekali su sve do 67. minuta, kada je debitant i najnovije pojačanje crno-belih Takuma Asano zatresao mrežu. Fudbaleri Malatije uspeli su da smanje na 2:1, a strelac je bio Čebake u 83. minutu. Pet minuta kasnije dosuđen je penal za Partizan, posle igranja rukom igrača Malatije u šesnaestercu, a sa bele tačke precizan je bio Suma, koji je postavio konačan rezultat.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track