BREŽANČIĆ SUROVO ISKREN POSLE UTAKMICE U KRUŠEVCU: Remi težak kao poraz!
Foto: Starsport©

ling long SUPERLIGA SRBIJE

BREŽANČIĆ SUROVO ISKREN POSLE UTAKMICE U KRUŠEVCU: Remi težak kao poraz!

Fudbal -

U 4.kolu Linglong tire Super lige Srbije Partizan je remizirao u Kruševcu sa ekipom Napretka za konačan rezultat od 2:2. ( 2:1). Strelci na meču bili su 11′,29′ Ivanović ( Napredak), 14′ Brežančić, 66′ Suma (Partizan). Za zvaničan sajt Partizana govori strelac prvog gola za crno-bele Rajko Brežančić.

– Nismo potcenili Napredak to je sigurno, a zašto nismo realizovali onoliki broj šansi to ćemo zajedno analizirati sa šefom i stručnim štabom. U jednom trenutku sam pomislio da igramo još dva dana da nećemo dati gol.-počeo je svoje izlaganje Brežančić

– Remi nam je toliko teško pao kao da je poraz i zaista nema opravdanja. Šef nam je rekao u svlačionici da treba da nas je sramota i zaista se tako svi osećamo.

– Znali smo da utakmica sa Napretkom neće biti laka, nijednom ih poslednjih godina nismo pobedili sa strane, ali sada nema kukanja već glavu gore i ovo da nam bude pouka.

– Ja lično se dobro osećam po pitanju forme, ali bih ovaj gol menjao za tri boda za nas.

– Ako je trebao ovakav kiks da se desi nek se desi sad, težak remi, ali opomena za četvrtak pred tešku utakmicu u Turskoj.

– Ovo nas je dobro potreslo da se pripremimo što bolje, napravimo analizu , vidimo propuste i opravdamo poverenje navijača sa utakmice u Beogradu. Malatija nije laka ekipa, dobro će se pripremiti za revanš. Sledi ozbiljan rad pred put!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track