NENAD ĐORĐEVIĆ SE RAZVODI OD SUPRUGE JELENE: Bivšem fudbaleru Partizana pukao brak posle 19 godina
Foto: Privatna Arhiva

pukla tikva

NENAD ĐORĐEVIĆ SE RAZVODI OD SUPRUGE JELENE: Bivšem fudbaleru Partizana pukao brak posle 19 godina

Fudbal -

Njih dvoje će tačku na bračnu zajednicu staviti u Švedskoj, gde sa svoje dvoje dece - sinom i ćerkom, žive poslednjih devet godina

Bivši fudbaler Partizana Nenad Đorđević i njegova supruga Jelena razvode se posle devetnaest godina braka, ekskluzivno saznaje Kurir.

Njih dvoje će tačku na bračnu zajednicu staviti u Švedskoj, gde sa svoje dvoje dece - sinom i ćerkom, žive poslednjih devet godina.

Nisu mogli  da prevaziđu  nesuglasice... Nenad i Jelena  Đorđević
Nisu mogli da prevaziđu nesuglasice... Nenad i Jelena Đorđevićfoto: Privatna Arhiva

Prema rečima našeg izvora bliskog nekadašnjem odbrambenom igraču crno-belih, oni su već podneli dokumente za razvod i parnica je u toku. - Poslednjih godina Jelena i Nenad imaju ozbiljne probleme u braku, pa su rešili da je najbolje da više ne žive zajedno i da svako nastavi svojim putem. Podneli su papire za razvod i taj proces će uskoro biti okončan. Bilo je tu svega i svačega, ali zbog dece pokušavaju mirnim putem da se razvedu. Oboje nastavljaju svoj život u Švedskoj, a Jelena se iselila iz porodičnog doma - priča naš izvor blizak sportisti.

Ovim povodom pozvali smo Nenadovu ženu, koja je potvrdila naša saznanja. - Tačno je da se razvodim, ali ne bih ništa više od toga da komentarišem, i molim vas da me razumete - bilo je sve što je Jelena želela da kaže, dok sportistu nismo uspeli da dobijemo.

Kurir.rs/Lj. S. Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track