RAMI DOBIO OTKAZ ZBOG RIJALITIJA: Nemanja Radonjić ostao bez saigrača
Foto: Profimedia

Marselj

RAMI DOBIO OTKAZ ZBOG RIJALITIJA: Nemanja Radonjić ostao bez saigrača

Fudbal -

Olimpik iz Marselja odrekao se usluga iskusnog štopera Adila Ramija nakon što je on 20. maja propustio trening zbog učešća u rijalitiju „For Bojar“.

radonjić ostao bez saigrača
radonjić ostao bez saigračafoto: epa

Odluku kluba dobio je preko svog advokata Žak-Anrija Eroa u kojoj je obavešten da se jednostrano raskida saradnja zbog ozbiljnog kršenja disciplinskog pravilnika. Rami je, naime, ušao nakratko u rijaliti krajem sezone, ali su razlozi njegovog odsustva s treninga naknadno otkriveni.

Tek nakon što je epizoda doživela emitovanje i kada su čelnici kluba shvatili da ga nije bilo na treningu zbog rvanja u blatu s drugim takmičarima, odlučeno je da se prekine dvogodišnji ugovor.

Rami je i ranije privlačio pažnju kako igrama na terenu, tako i van njega. Ostao je upamćen i kao jedan od ljubavnika čuvene Pamele Anderson.

Večeras u Istanbulu (21.00) se Liverpul i Čelsi bore za Superkup Evrope, a kako su Plavci otvorili sezonu, Liverpul je veliki favorit s kvotom 1,65. Ukoliko ipak verujete u Lampardov tim, kvota na Čelsi je čak 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Čelsi.

Kurir / D. P.

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track