SRBIN NA METI NAVIJAČA: Pristalice Fulama traže kaznu za Mitrovića (VIDEO)
Foto: Printscreen

uzavrele strasti

SRBIN NA METI NAVIJAČA: Pristalice Fulama traže kaznu za Mitrovića (VIDEO)

Fudbal -

Aleksandar Mitrović je postigao gol u pobedi Fulama u Hadersfildu, međutim jednim potezom na istoj utakmici razljutio je navijače širom Ostrva.

U finišu utakmice srpski reprezentativac je bio u duelu sa Radživom van den Parom, obojica su završila na travi, a noga igrača Hadersfilda bila je preko stomaka napadača Fulama.

Međutim, Mitrović se uhvatio za glavu, iako nekog vidljivog kontakta nije bilo i pokušao da simulira povredu što je naišlo na osudu čak i od strane navijača Fulama.

Doduše, na snimku se ne vidi najjasnije, a verujemo da se Mitrović upravo na to žalio, iako veoma prenaglašeno, moguće je da je igrač Hadersfilda po oku zakačio Mitrovića.

U svakom slučaju s obzirom da Mitrović nije prevario sudiju i igrač Hadersfilda nije dobio žuti ili crveni karton, Mitrovića ne očekuje kazna pa će se sve završiti na kritikama na račun srpskog napadača.

Mnogi traže od nadležnih organa da se snimak pogleda i Mitrović kazni suspenzijom, jer sudija Džejms Lilington nije ništa primetio.

- Kao navijač Fulama kažem da je ovo sramota", poručio je jedan navijač Fulama, dok je drugi poručio "Nije mi se ovo dopalo kao navijaču Fulama, ali ne čini mi se da je obmanjivao, sudija ionako nije ništa preduzeo".

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track