ŠVAJCARCI SE SPRDAJU: Častili smo Zvezdu sa 1% karata više!
Foto: Profimedia

Afera „ulaznice“

ŠVAJCARCI SE SPRDAJU: Častili smo Zvezdu sa 1% karata više!

Fudbal -

Pravila UEFA navode da gostujućem timu pripada pet odsto od ukupnog kapaciteta stadiona. Mi smo im dali i više od toga! Zvezda je dobila šest odsto ulaznica, poručio je Albert Staudenman, portparol Jang bojsa.

Jedna od bitnih tema u švajcarskim medijima je odluka rukovodstva kluba iz Berna da zabrani prodaju ulaznica „delijama“. Problem je što veliki broj Srba živi u ovoj zemlji i oni su revoltirani odlukom da ne mogu na predstojeći meč plej-ofa za LŠ. Hiljade navijača Zvezde zatrpali su Jang bojs zahtevima i pitanjima u vezi sa ulaznicama. Svi su dobili isti odgovor - ulaznice za gostujuće navijače prosleđene su Crvenoj zvezdi.

- Dali smo dovoljno vremena našim navijačima za kupovinu ulaznica. Do petka smo prodali 24.000 karata. Ne razumem čemu uopšte ovolika priča o ulaznicama. Radimo sve isto kao i ostali evropski klubovi. Kao i Crvena zvezda - poručili su iz Berna.

Švajcarski portal 20min.ch prenosi i ispovest M. D., državljanina Srbije i Švajcarske.

- Za klub kao što je Crvena zvezda, koji ima armiju navijača u ovoj zemlji, definitivno su morali da daju više ulaznica. Sada vlada potpuni haos među navijačima jer pokušavaju na sve načine da dođu do ulaznica. Prva utakmica plej-ofa za LŠ Jang bojs - Crvena zvezda na programu je u sredu 21. avgusta od 21 čas.

foto: EPA

Kup Švajcarske

JANG BOJS JEDVA SA TREĆELIGAŠEM!

Dosta muke imao je kombinovani tim Jang bojsa na meču protiv Etoal karuža u okviru Kupa Švajcarske. Protivnik Crvene zvezda slavio je protiv četvrtoligaša sa samo 1:0, a gol odluke postigao je N‘Same u 69. minutu.

Problem za klub iz Berna predstavlja povreda startnog napadača Marvina Špilmana, koji je morao van terena već u šestom minutu posle neopreznog starta igrača Etoala.

Poraz od Junajteda (0:4), pa gubitak Superkupa Evrope od Liverpula… Čelsiju baš treba pobeda, a u goste mu dolazi Lester (17.30). Kvota na Plavce je 1,75, a duplu šansu X2 2,08. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Lester.

Kurir / Miloš Bjelinić

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja